Gospođice Penelopy

Penelopy je druga priča koja se uglavnom tek treba razviti (slična onoj mojih ludih mačića, Oscara i Olivera).

U naš je život ušla 1. prosinca 2015. U skoro tri tjedna prije nego što smo je usvojili, davao sam skloništa i očajnički pokušavao pronaći načine kako da počastim dragom uspomenu na sjećanje na Luckyja. Činilo se da ništa nije dovoljno. Dok sam gledao stranice skloništa koje sam donirao, vidio sam toliko mnogo mačića kojima je potreban zauvijek dom. Tada sam shvatio najbolji način na koji bih mogao počastiti njegovo sjećanje bilo je da jednom od njih dam upravo to. I tako, Penelopy je ušao u naš život.

Ona je sva crna, a priznat ću da mi je uvijek u srcu bilo mjesta za crne mačke. Njihove osobnosti su tako vani. Ona nije iznimka, čak ni onog dana kad sam je doveo kući. VRLO je vokalna i vjerojatno jedna od najzanimljivijih i naslonjenijih mačaka koje sam vidjela. Imala sam nekoliko mojih trenutnih mačaka koje su joj toliko zazviždale kad je stigla ovamo, a neke i danas jesu. Jednostavno je postigne sve, a onda se valja po podu.

Apsolutno volim da ona zna da je to njezin dom. Dvaput je morala ići veterinaru, jednom prilikom snimanja i jednom prilikom upućivanja. Nikad nije željela izaći tamo s nosača. Ali u trenutku kad je bila kod kuće, znala je to i napravila je b-liniju za svoje "sigurno mjesto" što je moja spavaća soba.

Oscar ju je prilično uzeo od vremena kad je stigla onamo. Oliver joj je šištao prvi put kad ju je vidio. A prve dvije noći kad je bila tamo, čuo sam toliko urlanje od njega. Morao sam malo razgovarati s njim. Rekao sam mu da je previše mlad da ima toliko mržnje u njegovom malom tijelu. Par dana kasnije igrao sam se s ribljom kostom na gudačkoj igrački koju sam imao s dječacima. Penelopy se pridružio. Oliver u početku nije bio previše zadovoljan, ali nastavio je da igra. Oscar je skakao što je više mogao i sletio gdje god je sletio - ponekad na svog brata ili Penelopyja. Oliver je na kraju također počeo skakati i kad je prvi put sletio na Penelopy, on je pogleda. Ona ga je samo ignorirala i nastavila svirati. I ona je počela skakati i sletjela je kamo god. Ubrzo su se samo igrali s divljim napuštanjem, i otada.

Nadam se da će biti još mnogo stranica Penelopyjeve priče. Bila je na ovoj zemlji veterinara, pretpostavljala je tri godine, imala je leglo od 6 mačića u srpnju, i to je otprilike sve što znam o tome prije nego što je ušlo u moj život. Sada je sretna i zdrava i voli svoju braću, pa čak i svoje starije tetke od tetke.

Gledaj video: Miss Peregrine's Home for Peculiar Children. Official Trailer HD. 20th Century FOX (Travanj 2020).

Loading...