Naša ocjena (NM) o feedovima za mačke

Mačić se pojavio u kući, a s njim se povećala i malo više problema oko sadržaja novopečenog člana obitelji. Naravno, najvažnije je okružiti malo simpatično stvorenje pažnjom i pažnjom, stvarajući sve uvjete za to (za prehranu i njegu). Prilikom odabira hrane za mačića postavlja se mnogo pitanja u vezi s njegovim izborom. Vlasnik razmišlja bi li vrijedno davati pahuljasto meso, jetru, suhu ili mokru hranu. Kada govorimo o specijaliziranoj uravnoteženoj prehrani, razmotrit ćemo hranu za mačke marke Brand.

O feedu naše marke

Mačja hrana marke NM dostupna je u dvije verzije, mokru i suhu. Asortiman ovih feeda prilično je raznolik, tako da uvijek možete odabrati poslasticu za određenu mačku (s ukusima: piletina, jetra, puretina).

Ako pročitate recenzije o hrani naše marke za mačke, većina njih je pozitivna. Vlasnici mačaka tvrde da ovaj cjeloviti feed povoljno utječe na životinju, koja normalno ide u toalet, aktivno se ponaša i ne gubi sjaj svoje dlake.

Pros:

  1. Niska cijena. Možete kupiti mokru hranu Naša marka u prosjeku 23 rubalja (paket od 100 grama), a suhi kompleksi koštat će od 200 do 250 rubalja u Moskvi za 2 kg.
  2. Raznolikost ukusa.
  3. Dobra reakcija na mačje tijelo.

Kontra:

struktura

Proizvođači NM tvrde da je hrana za kućne ljubimce vrhunska, ali neke recenzije hrane za mačke marke Naša marka govore suprotno, ocjenjujući sadržaj paketa kao ekonomiju. Dakle, razjasnimo tko ima pravo proučavajući sastav stočne hrane prema podacima na pakiranjima, pregledavši konzerviranu hranu.

Naša konzervirana hrana za mačke (osim korisnih komponenti) sadrži:

  • Meso i PZhP (proizvodi životinjskog podrijetla) - ne manje od 25%. Postotak mesa nije visok. Kao dio postoji PZhP kojemu pripadaju rogovi, kljunovi, koža. Mačke ne apsorbiraju ove elemente dobro, kao što kažu veterinari;
  • Velika količina vlakana (biljna materija);
  • Zgušnjivači.

Bit će zanimljivo:

  • mačja hrana Felix recenzije;
  • recenzije o Origen mačjoj hrani;
  • pojedinosti o hranjenju mačaka.

Ako usporedimo sastav Naše marke s feedovima ekonomske klase, koji sadrže nerazumljivu količinu mesa (nije navedeno), tada se NM ne može pripisati istoj seriji, međutim, ovaj feed se ne odnosi na premiju.

zaključak: Naš brand - feed koji pripada klasi premium ekonomije (nešto prosječno).

I dali ste hranu za kućne mačke Naš brand, što mislite?

Loading...