Recenzije feeda Animonda

"Besser heute ein Ei als morgen ein Küchlein", kaže njemačka poslovica. U približnom prijevodu to znači: "Danas je bolje jaje nego sutra pita". Međutim, ako bi pristojnoj mački odmah ponudili jaje, pitu i kobasicu, čuli bi zadovoljno: "Sehr gut!". O njemačkom izborniku za mačke u obliku hrane Animonda razgovarat ćemo u ovom materijalu.

Priča o hrani za mačke Animonda

Animonda - hrana koju su njemački stručnjaci proizveli u Njemačkoj za njemačke mačke, kao i za njihovu braću u 35 zemalja svijeta! Sam naziv marke izvedenica je od engleske "animal". Odnosno, životinje su krajnja ciljana publika za proizvode Animonda Petfood GmbH.

Dvije biljke (u Bremenu i Hattemu) svakodnevno proizvode vrhunsku mačju hranu na planini. S obzirom na starost proizvodnog poduzeća (gotovo stoljeće!), Može se pretpostaviti da Animonda Petfood GmbH zna puno o dobroj hrani!

Vrste hrane za životinje

Programeri hrane za mačke Animonda naglašavaju da za bilo koju mačku njihov brend stvara poseban izbornik. Animonda ima hranu za mačiće (od 4 tjedna), hranu bez zrna za trudnice i dojeće mačke, odrasle mačke, velike pasmine mačaka, katedrirane mačke, mačke izložene u razredu i starije životinje!

Važno je da je osnova cjelokupne mačke hrane marke Animonda lako probavljivi protein. S kojim se umakom poslužuje? Pod umakom od mlijeka i jogurta, biljnim umakom, umakom od srca. Obrisali smo drolje i čitali dalje…. Dijetalna morska riba, divljač, zec, puretina, škampi, govedina i piletina - čini se da je na jelovniku bio Michelinov kuhar.

Suha hrana se prodaje u paketima od tri paketa: 0,25 kg, 1,75 kg, 10 kg.

Vlažna hrana može se kupiti u konzerviranoj hrani (200 g, 400 g) i u paucima (85 g, 100 g).

Animonda paste i odresci dostupni su u pakiranjima od 80 g, 100 g.

Prednosti hrane za mačke Animonda

Glavna prednost Animonda hrane je iskrenost! Programeri otvoreno navode prisutnost nusproizvoda, njihovu količinu i kvalitetu. Međutim, katranca nije glavna vrsta proteina. Meso u hranidbi Animonde također je dobro uloženo.

Meso, usput, koje je dio stočne hrane nije prethodno zamrznuto, to jest zadržava sva svoja korisna svojstva.

Sve vrste krmiva su dodatno obogaćene i mineralizirane.

Činjenica da njemački proizvođač proizvodi i suhu i mokru hranu također se može pripisati prednostima, jer su mnogi kućni ljubimci vrlo selektivni u svojim preferencijama.

Konačno, raspoloživost stočne hrane također je ugodna. Ako vam je ponestalo hrane kod kuće, nema potrebe da je naručujete iz drugih gradova i čekate pošiljku dugo, dugo. Samo posjetite najbliži supermarket.

Nedostaci hrane

Recenzije veterinara o hrani za mačke Animonda općenito su dobre, ali i dalje ima dosta otpadnih sastojaka u sastavu i ta činjenica pomalo umanjuje reputaciju Animonda.

Pa, pitanje o cijeni prilično je akutno - mono-hranjenje samo ovom hranom značajno utječe na obiteljski proračun.

Više feeda:

  • Akana;
  • Perfect Fit.

Recenzije mačaka i veterinara

Iznenađujuće, brojne recenzije hrane za mačke Animonda ne omogućuju ozbiljno kritiziranje - vlasnici mačaka nalaze se na Animondi i uglavnom hvale ovu marku.

Miroslava: "Kupio sam Animonda za maženje - uzeo sam nekoliko pauka na test. Unutra su bili komadi pilećeg mesa u želeu. Nisam mogao vući mačku za uši s tanjura. Pokušao sam napraviti nekoliko fotografija - nisam dao mačku, pao sam na nos čak i u otvorenog pauka. Kupit ću, ali ne često - malo skupo za nas. "

nestajati: "Tražim savršenu hranu za svoju nedavno kastriranu mačku. Animonda je i dalje na vrhu ocjene. Moja mačka je algična - u Animondi nema pšenice. Komadići hrane su veliki - i on to jednostavno voli. Vjeverica u sastavu od 34% - normalna, ne gladujuća. Općenito. Hranjena, zadovoljna mačka bez erotskih maštarija! "

Olga i Sergej: "Imamo dva tromjesečna mačića, nahranili smo ih super duper hranom i mjesec dana bankrotirali. Potražili smo kompromisno rješenje i pronašli ga u Animondi. Zlatna sredina, a ne hrana! Sastav je lijep (54% govedine, 14% srca puretine) miriše apetitno, a cijena je dva puta niža od premium feedova. Općenito, dobra alternativa. "

Cijene

Hrana za mačke Animonda prodaje se u Ukrajini i Rusiji. Staklena vlažna hrana od 200 grama u Ukrajini koštat će vlasnika mačke 44 UAH, a u Rusiji 101 rubalju.

Prosječni paket (1,75 kg) suhe hrane koštat će 185 UAH, odnosno 930 rubalja, respektivno.

Animonda izjavljuje: "Kvaliteta je za nas stil života." Bilo bi lijepo kad bi ta formula naše manje braće djelovala ne samo u vrijeme jela!

Pogledajte video: Nikon D5100 Hands-on Review (Veljača 2020).

Loading...