Recenzije hrane Jedite bez problema

Ako želite da vaša mačka s užitkom jede praznu zobene pahuljice, uzimajući je za mljeveno meso, onda kupite crvene čaše za svoju mačku! A ako vam je ipak cilj pravilna prehrana, tada se upoznajte s hranom „Jedite bez problema“!

Priča o hrani "Jedite bez problema"

"Jedi bez problema" prvi je put stigao na police 2008. godine. Tvrtka koja je lansirala proizvod poznata je i kao proizvođač Zoogurmana i linije za vođenje Happy Dog. Ali ako je tvrtka napravila zadnja dva proizvoda po narudžbi, tada je "Jedite bez problema" vlastitu liniju vlažne hrane za tvornicu koja se nalazi u Naro-Fominsk.

Vrste mačje hrane "Jedite bez problema"

Kao što je već spomenuto, suha hrana pod markom "Jedite bez problema" nije dostupna. A asortiman mokre hrane nije baš velik. Za mačke i mačke „Jedite bez problema“ proizvode paste (125 g u pakiranju) i razne konzervirane proizvode (250 g svaka i 410 g svaka) u svim mogućim kombinacijama. Govedina s jetrom, s pticom, sa srcem, puretina s jetrom, narezi na mačiće - ovo je, možda, cijeli niz. Ali trebate zapamtiti da je marka mlada i nalazi se na samom početku svog razvoja. Dakle, sve najbolje je naprijed!

Prednosti feeda marke "Jedite bez problema"

Glavna prednost koju tvornica vidi je to što se konzervirana hrana izrađuje od prirodnog mesa domaće proizvodnje.

Ali također možemo primijetiti odsutnost soje, umjetnih boja, GMO-a i konzervansa u sastavu mokre hrane.

Dobre cijene. Čak i za hranu ekonomske klase, jesti bez problema nije skupo.

Više feeda:

  • Leonardo;
  • Naš brend.

Mane

Recenzije veterinara o mačjoj hrani "Jedite bez problema" jednoglasne su u činjenici da prisutnost soli u sastavu može izazvati probleme.

Mnogi ljudi primjećuju da je prisutnost otpadnih tvari u konzerviranoj hrani, posebice u jetri koja je u velikim količinama štetna za mačke, prevelika.

Mačja hrana "Jedite bez problema" ima gustu konzistenciju, moguće zbog škroba, koji je dio konzervirane hrane. Podsjetimo da mačji organizam nije sposoban probaviti škrob.

Primjećene su i alergijske reakcije životinja na hranu "Jedem bez problema".

Recenzije mačaka i veterinara

Recenzije o mačjoj hrani "Jedite bez problema" vrlo su pažljive. Očito većina vlasnika nema povjerenja u feedove ekonomske klase.

McEwen piše: "Obavijestili su me o ovoj hrani u trgovini za kućne ljubimce. Priznajem da me iznenadio sastav - postotak hrane plus soli nije napisan. Ali uzeo sam je na testiranje. Vizualno je hrana ugodna, okus također nije loš, ali naša je gužva pojela samo polovicu i hranu više nije dirala. ”.

Igor: "Kupujem ga često s EmBezProblem-om" i primijetio sam da iako su različiti ukusi naznačeni na limenkama, zapravo se čini da nema razlike u unutrašnjosti. Kada otvorite limenku, miriše na jetru. I, naravno, sol. Zašto dodavati štetnu hranu mačkama sol? Ali mačke "Jedu bez problema" jedu, hodaju pune, hrane ne mogu priuštiti. "

ljiljan: "Moja mačka je razmažena osoba, ali jede samo ove namirnice. Uglavnom kupujem paste. Ukusne su! Iskreno - jednom sam je i probao. Pa, što mogu reći - nisu sve konzervirane hrane tako dobre za ljude."

Cijene

U Ukrajini hrana za mačke "Jedite bez problema" nije na prodaju, a u Rusiji se (uglavnom) može kupiti u internetskim trgovinama.

Standardna staklenka hrane "Jedite bez problema" košta 280 rubalja u Rusiji.

Pašteta - 200 rubalja.

Ne želite probleme - hranite vašeg ljubimca pravom hranom!

Pogledajte video: Soylent: How I Stopped Eating for 30 Days (Veljača 2020).

Loading...