Prihvaća recenzije feeda

Dobro je biti voljena mačka. Ljubljeni, milovani i većina, naravno, neprocjenjiva. Debela, impozantna, lijena i ne radi ništa. Za vas - svi blagoslovi svijeta i ljubav majstora, za vas - najbolje mačke, skupi šamponi i elitna hrana. Samo jedan problem muči takav miljenik sudbine - to je problem izbora! Kako odabrati najbolje od najboljih? Za početak je bolje učiti o njemu. U ovom ćemo članku govoriti o hrani za mačke VIP applaws.

Prihvaća priču o mačjoj hrani

Hrana za mačke Applaws predstavljena je prvi put tek 2009. godine. U kratkom vremenu njegov se ugled povećao na neviđene visine. Debi elitne hrane pljeskaju veterinari i vlasnici, a kućni ljubimci glasaju s čisto lizanim zdjelama. Ipak - najbolji nutricionisti s britanskog Instituta za prehranu sudjelovali su u kreiranju ove hrane! Svi proizvodi ove marke u skladu su s propisima o kvaliteti Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije. Kreatori hrane super premium klase izrazili su svoj koncept obimnom frazom "Sve je samo prirodno i kvalitetno!".

Vrste hrane za hranu Applaws

Raznovrsna hrana za mačke marke Aplaus zadivit će čak i sofisticirane gurmane. Raspon okusa je najrazličitiji, a postoji mnogo oblika puštanja.

Suha hrana za plodove japanske hrane dostupna je u pakovanjima od 400 g, 2 kg i 7,5 kg i mogu se graditi prema dobi:

  • za mačiće i trudne mačke, poseban feed bez žitarica "Piletina + povrće" u omjeru 80:20;
  • za odrasle mačke (1-6 godina) proizvodi se zasebna serija suhe hrane. Udio proteina i ugljikohidrata nije promijenjen za Applaws (80:20), ali postoji mnogo više kombinacija okusa. Ovdje se na jelovniku već nalaze losos, patka i ostale gastronomske dobrote;
  • za starije mačke (od 7 godina) Applaws nudi suhu hranu bogatu vitaminima koja poboljšavaju kvalitetu života starijih kućnih ljubimaca.

Vlažna hrana predstavljena je na policama konzervirane hrane i pauka.

Konzervirani applaws dostupni su u bankama od 156 grama i 70 grama. Pileća prsa i bundeva, meso i sir, skuša i brancin ... problem izbora postaje sve akutniji! Za vađenje kućnih ljubimaca na raspolaganju su i konzervirana roba s komadima mesa u žele (70 g svaki), ekonomični setovi konzerviranih proizvoda (8 kom svaki 70 g) i osjetljive paste (100 g svaki).

Prihvaća blagodati mačje hrane

Komentari veterinara na hranu za mačke Applaws su pozitivni - stručnjaci snažno preporučuju hranu bez žitarica kada postoji reakcija na gluten. Odsutnost alergičnih žitarica poput kukuruza, soje ili pšenice očita je i glavna prednost hrane za mačke marke Aplaus.

Što će drugo, osim žitarica, mačka susresti u ovoj hrani? Umjetne boje, arome, šećer, konzervansi i ugljikohidrati u velikim količinama.

Ali u pravom se obilju nalaze u sastavu:

  • meso (oko 80%);
  • pivski kvasac, izvrstan je izvor vitamina B skupine;
  • bobice i bilje korisno za genitourinarni i probavni trakt;
  • taurin, aminokiselina važna za rad srca i očiju;
  • masne aminokiseline.

Aplaws nedostaci feeda

Nismo pronašli očite nedostatke u feedu. Osim ako se visoka cijena i neka nedostupnost hrane ovog brenda mogu pripisati nedostatcima. No, prvo, cijena odgovara kvaliteti, a drugo, danas Applaws sve više osvaja tržišta različitih zemalja.

Više feeda:

  • Whiskas;
  • Akana.

Recenzije mačaka i veterinara

Aplaws recenzije o mačjoj hrani potvrđuju glavno - nije bilo nuspojava od učestalog hranjenja Aplaus. Mačke i mačke, mačići i stare mačke rado ga jedu.

Marija: "Dugo sam čitao o Applaws-u, ali nije se prodavao u Rusiji, morao sam ga kupiti u Finskoj. Ali onda se pojavio kod nas i odmah sam naručio paket od 2 kg. Brinuo sam se hoće li biti problema ... Ispostavilo se da sam bio uzalud. Dobro jede hranu, kaput je gladak i sjajan, stolica je ista)). "

Marta_69: "Ponekad mi se čini da moji ljubimci jedu bolje nego ja ... U nedostatku uobičajene hrane, odlučio sam kupiti konzerviranu hranu Applaws za uzorak. Kad sam otvorio staklenku, jednostavno me pogodio aromom - nevjerojatno je mirisao! I izgled hrane je bio impresivan - to su pravi komadi mesa, a ne komprimirani peleti kao u jeftinoj hrani. Dvije ruke iza Applaws, a moja s dva repa! "

Igor Petrovich: "Ne vidim razlike u zrnu ili hrani bez žitarica ako mačka nije alergična na prvu. Budući da su ugljikohidrati prisutni u oba slučaja. Ali, meso i mene i mog mačka Borisa čini me sretnim. Ima puno mesa u ovoj hrani, to je prirodno - ali što? "Trebaju li vam još dva prvostupnika za večeru? Samo da ne morate kuhati ... Boris je sretan!"

Cijene

U Rusiji i Ukrajini kupnja hrane za mačke Applaws više nije problem. Mokra hrana Applaws u konzervi u Rusiji košta 135 rubalja (pakiranje u 156 grama), sličan proizvod u Ukrajini prodaje se po cijeni od 60 UAH.

Paket suhe hrane od 400 grama košta 261 rubalju i 128 grivna.

A ako se vi i vaš razmaženi kućni ljubimac suočite s problemom izbora, onda neka slogan Applaws nadjača vagu: "Ne štedimo na kvaliteti, ne pravimo kompromise!"

Pogledajte video: Ulefone Mix - video recenzija (Veljača 2020).

Loading...