Feed Hunter Recenzije

Ako se vrata hladnjaka noću zaljuljaju - nemojte se uznemiriti, možda je vaš četveronožni ljubimac krenuo u noćni lov! "Night Hunter" naziv je ukusnog bestselera ruske tvrtke ProdContractInvest.

Priča o hrani Noćni lovac

"Noćni lovac" nastao je kao novogodišnji poklon za mačke i mačiće, a njegova premijera dogodila se točno u siječnju 2011. godine. Hrana za mačke razvijena je savjetovanjem stručnjaka mesne industrije GNU VNII nazvane po V.M.Gorbatov. Danas "Noćni lovac" ima dobre kritike odjela za veterinarsku medicinu Ministarstva poljoprivrede Ruske Federacije. A s ovim ćemo preporučnim pismima pokušati to shvatiti.

Vrste mačje hrane "Noćni lovac"

Proizvođači tvrde da njihova hrana ne sadrži umjetna sredstva za poboljšanje okusa, boje, GMO-e i soju, već samo prirodno, svježe meso i kravlje vrste, kao što su tripe, jetra, bubrezi itd.

Hrana marke Night Hunter dostupna je i u suhom i u mokrom obliku.

Suha hrana obogaćena je nikotinskom kiselinom, riboflavinom, tiaminom i vitaminskim kompleksom.

Paketi se isporučuju u količinama od 0,4 kg i 10 kg.

Linija sadrži specijaliziranu suhu hranu za mačiće (od 1 do 12 mjeseci). Sastav ove hrane uravnotežen je na takav način da njegova redovita uporaba pomaže povećanju imuniteta djeteta i jačanju njegovog tijela tijekom razdoblja rasta.

Iz specijaliziranih suhih kora treba izolirati hranu za sterilizirane mačke i kastrirane mačke. Posebni sastojci (kalcij, fosfor i magnezij) uključeni u ovaj izbornik pomažu u izbjegavanju mnogih bolesti, uključujući urolitijazu.

Suha hrana za odrasle mačke jamči svakodnevno hranjenje visoke kvalitete.

A hrana za mačke starije od 7 godina odabrana je na način da se izbjegne rizik od kardiovaskularnih bolesti.

Doduše, izbor kombinacija okusa je pristojan: piletina, narezak, morski koktel, janjetina i riža, piletina s prilogom.

Mokra hrana je još raznovrsnija.

Receptori za kućne ljubimce oduševit će konzerviranu hranu teletinom i kunićem, govedinom i peradom.

Mokra hrana dostupna je u čašama (650 g) i limenkama (400 g), kao i u paukovima (100 g svaki).

Prednosti noćnog lovca hrane

Glavne pozitivne kritike o Night Hunter feedu spominju njegovu pristupačnu cijenu.

Uz cijenu, prednosti uključuju:

  • podloga za životinjsko podrijetlo Ipak, oko 50% sastava je mesni protein;
  • obogaćivanje hrane za prehranu vitaminima B skupine, skupom vitamina A, C, D, E, mikroelementima;
  • prisutnost u "Noćnom lovcu" takvih slatkiša poput lana, sušenog sušenja i kvasca;
  • nedostatak soje.

Nedostaci hrane

Ovih 50% sastava proteina u hrani ne odgovara mačjoj stopi konzumacije mesa (80%). Uz to, bjelančevine su zastupljene sirovinama niske razine. Mesno brašno, masti, čak i rafinirane, nisu najbolji jelov mački za svaki dan.

Previše žitarica u sastavu značajan je nedostatak. Do 38% riže, pšenice ili kukuruza. Ove su žitarice alergeni, pa kad prvi put ponudite kućnog ljubimca Night Hunter, budite budni i oprezni. Kad se pojave prvi znakovi alergije - promijenite hranu.

Da, moramo vas odmah upozoriti - konzervirana hrana Night Hunter neugodno se otvara. Trebat će vam pomoć dvorane ili jaka muška ruka ... s otvaračem za limenke!

Više feeda:

  • Grandorf;
  • Porcije.

Recenzije mačaka i veterinara

Recenzije veterinara o mačjoj hrani Noćni lovac i recenzije vlasnika mačaka su pomiješani.

Piše Dariya88: "Veterinar nam je savjetovao ovu hranu, tvrdeći da je jeftina, ali kvalitetna. Kupila sam je u različitom pakiranju i primijetila da je i kvaliteta hrane također različita." Noćni lovac "u čaši ima neugodan miris, može se čuvati oko dva dana. šljunak! Konzerva ima bolju hranu. Mačka je jede, a vrećice su najbolje, ali vrećice su stalno skuplje, tako da za sada kupujem u limenci. "

Egor: "U stvari, Noćni lovac je kaša s okusom ribe. Čak i ako je meso proglašeno, još uvijek miriše na ribu! Neću ga preporučiti, ali kupujem mačku u krizi, jer mislim da to nije vrlo ukusna, ali ekonomična opcija."

Mal_Mala: "Hrana mi se nije svidjela. Okrenuo je nos i pogledao mačku iz crtića. Zatim je otišao, došao i otišao. Lajao je i otkinuo. Pojeo sam još malo i nisam pravio kompromise. Više nisam mogao vidjeti ovu sliku i nikad Nikad nisam eksperimentirao s hranom. "

Cijene

Limenke limenke za odraslu mačku u Rusiji koštaju 1020 rubalja, ekonomičan paket suhe hrane težine 10 kg koštat će vlasnika mačke 1.100 rubalja.

U Ukrajini hrana ove marke nije zastupljena.

"Noćni lovac" - ako budete u mraku i pod pokrivačima, neće vam biti bolje!

Pogledajte video: "Push Feed -vs- Control Feed Action" with Ron Spomer (Veljača 2020).

Loading...