Koja je pasmina mačaka u oglašavanju Shebe?

Mačke vladaju svijetom i Internetom. Stoga ne čudi što oni postaju protagonisti popularnih crtanih filmova, pa čak i lica, točnije lica poznatih marki.

Dakle, prvo je bila zvijezda mačka Boris iz reklame za hranu za Kitiket, a potom "viskozna" mačića. Sada su svi zainteresirani za pasminu mačaka iz oglasa Sheba s Evom Longorijom.

Pročitajte recenzije hrane Sheba mačaka.

Tvrtka Sheba pozicionirala se kao proizvođač super premium mačje hrane. Osim toga, tvrtka proizvodi proizvode i pribor za kućne ljubimce. Marku je osnovao Mars Inc. davne 1985. godine, ali se na domaćem tržištu pojavio mnogo kasnije. Međutim, zahvaljujući kvalitetnom oglašavanju, "Sheba" je već uspjela osvojiti ljubav naših vlasnika mačaka.

Pasmina mačaka iz reklama Sheba privukla je pažnju publike. Riječ je o ruskoj plavoj mački, a u videu se pojavio njen predstavnik, mačka Nick.

Ova pasmina vrlo je pogodna za koncept marke, jer su uistinu aristokratske i pametne mačke - biser mačjeg svijeta. Nazivaju ih i Arhangelskom, budući da se Arhangelski otoci u Rusiji smatraju njihovom domovinom. Pasmina je pod ovim imenom prvi put predstavljena na izložbi u Londonu.

U detalje o Ruska plava mačka.

Ove mačke imaju gusti kratki plavi kaput sa srebrnim golicanjem koji svjetluca na svjetlu i goruće smaragdne oči. Mačke su obično srednje veličine s velikim, ali elegantnim ušima. Obična struktura jagodica daje izraz njuške lagan osmijeh.

Nije slučajno što je u reklami o hrani glumila ruska plava mačka - ove mačke zaista vole jesti. Stoga bi vlasnici trebali pažljivo pratiti prehranu brkova, a bolje je hraniti se kvalitetnom uravnoteženom hranom.

Nije slučajno što je izbor pao na glumicu u reklamiranju - Eva Longoria. Ona je graciozna, graciozna i aristokratska kao i ruska plava. Eve je poznata manekenka, poslovna žena, iako je više pamti kao heroinu serije "Očajne domaćice". Ali malo ljudi zna da je ona aktivno uključena u politički život Sjedinjenih Država. Sofisticiranost, ljepota, inteligencija i snaga odlike su koje su u jednoj reklami spojile Eva Longoria i rusku pasminu Blue.

Pogledajte video: Papagaj koji prica - tigrica TV Prilog (Ožujak 2020).

Loading...