Mačka Bayun za mačke

"Mirna mačka bez ikakvih problema" - potpuno besplatno, tj. Bez ičega (sova, m / ž "Winnie the Pooh"), ovaj slogan možemo predstaviti proizvođačima dodataka za mačke i mačke Bioun za mačke i mačke. Ovaj sedativ sadrži dekocije ljekovitog bilja poput matičnjaka (4%), velike plantaže (3%), paprene metvice (2%), kao i poljskog hrenovke, korijena sladića itd. Općenito, u sastavu proizvoda ima 17 biljaka koja imaju sedativna, analgetska i restorativna svojstva.

Preparat Cat Bayun za mačke dostupan je u bočicama od 8 ml i 16 ml. Proizvod je žuto-smeđe boje, boce su zatvorene aluminijskim kapicama.

No, anti-sterol je dostupan i u tabletama. 50 bijelih tableta pakirano je u kartonske kutije.

Skladištenje infuzije i tableta dopušteno je samo tijekom godine, na temperaturi od 12-25ºS

Uputa za uporabu

Razgovarajmo o tome kada i kako dati Mačku Bayunu.

Pa kad trčati do veterinarske ljekarne: "Ja sam Mač Bayun hitno i više!"? Kada primijetite opsesivno kretanje mačke, agresiju prema sebi ili članovima obitelji, strahove i fobije kućnog ljubimca, stanje neobjašnjivog uzbuđenja, oponašanje pokrova, seksualnu agresiju, hiperaktivnost i ako ste samo umorni od plačljivosti mačje strasti kada tražite seksualnog partnera ,

Upute detaljno objašnjavaju kako uzimati Cat Bayun za mačke:

1. korak

Protresite bocu.

2. korak

Otkopčajte bocu i na vrat stavite kapicu za kapaljke (nalazi se u kartonskoj kutiji).

3. korak

Željeno doziranje treba pasti u usta vašeg ljubimca - gurnite pipetu u skladu s mjerilima na naljepnici. Dozvoljeno je davati lijek žličicom.

4. korak

Preostali proizvod izvadite u hladnjak. Ne uklanjajte kapicu kapaljke! Proizvod se čuva u hladnjaku tjedan dana. Prije nego što životinji unesete još jedan obrok, ugrijte proizvod.

Recenzije o Cat Bayunu za mačke jednoglasne su u tome što su tablete moćniji lijek od infuzije.

Tablete treba davati najviše 4 puta dnevno 20 minuta prije jela ili 60 minuta nakon jela. Odraslim mačkama daje se 2 tablete odjednom, tijek liječenja je 5-7 dana.

Prednosti lijeka

  • prirodni sastav;
  • nedostatak konzervansa;
  • dobra jestivost infuzije;
  • visoka učinkovitost.

Kontraindikacije i nuspojave

Za mačiće, Cat Bayun je kontraindiciran. Tek od 10. mjeseca života životinjama se može dati sedativ. Nema drugih kontraindikacija.

Mačka Bayun također ne uzrokuje nuspojave kod mačaka, osim ako preosjetljive mačke mogu imati alergijske reakcije na jednu od 17 komponenti koje čine sastav. U tom slučaju morate odmah prestati uzimati sedativ.

Recenzije o Cat Bayun za mačke

Caroline: "Morao sam kupiti Mačku Bayun onoga dana kad smo je kastrirali. Kod kuće se nakon operacije počela ponašati neprimjereno - trčala je u krugove, visoko skakala i blago plakala. Ono što smo opazili naziva se stvarnim stresom. Općenito, Odmah sam kupila i tablete i tinkturu.Odmah je progutala tablete, ali morala sam sipati tinkturu. Mačak Bayun ispunio je svoj zadatak - mačka je spavala i smirila se. Također mi se svidjelo što sastav sadrži anestezirajuće bilje, očito su također pomogle. Učinak Prošlo je oko 20 minuta nakon uzimanja. "

Tatyana Mihajlovna: "Mačka je rodila nedavno i kad je došlo vrijeme da preda mačiće, bila je jako nervozna. Moj suprug je na moj zahtjev donio Kot Bayun iz ljekarne. Sam proizvod sam odabrao na Internetu, prvenstveno zato što nije hormonski, već je potpuno prirodan "Morala sam ga davati otprilike mjesec dana. Mačka je jednostavno plakala, rastala se s mačićima, ali droga se nije navikla. Ekonomičan proizvod, 50 komada u pakiranju - jedno je pakiranje bilo dovoljno za nas."

Sveta Petrova: "Našao sam svoju mačku u dvorištu. Svidjelo mi se sve, osim nedostatka slobode. Hodao je po stanu cijelu noć do jutra i vrištao. Po savjetu veterinara kupio sam infuziju Kot Bayun i stvari su tekle glatko. Mačka ga je sama pila iz tanjura i Primjetno sam očekivao sljedeći trik. Sad koristim ovaj alat, ako mačku moram prevesti automobilom, životinja ne žuri oko kabine, već slatko spava. "

Mačke Bayun cijene za mačke

Cijena tableta Pill Bayun u Ukrajini je 58 UAH.

Infuzija košta 50 UAH po pakiranju.

U Rusiji je cijena infuzije 110 rubalja, a pilule će vlasnika živčane životinje koštati 83 rubalja.

Analozi lijeka

  • Fiteks,
  • Opustite se Easy Travel,
  • Fosfor-Homaccord.

Pogledajte video: BAIYUN MOUNTAIN GUANGZHOU. VLOG (Veljača 2020).

Loading...