Fitex za mačke

Teško je zamisliti da ponosne, neovisne, kraljevske (i još 28 tisuća najlepših epiteta) mačke mogu doživjeti stres. Zapravo je očigledan njihov odmak, ali ako životinja na sve moguće načine pokaže da pati, tada dobar rob, oprostite, vlasnik, mora hitno otrčati u veterinarsku ljekarnu radi sedativa.

Fitex kapi su upravo takav lijek, jer su dizajnirane za ispravljanje neželjenog ponašanja kod mačaka i mačića.

Upute o Phytexu za mačke govore da je ovaj pripravak u osnovi vodeno-glicerinski kompleks ekstrakata ljekovitih biljaka kao što su: ljekovita valerijana, matičnjaka, hmelj i Scutellaria baicalensis.

Sam proizvod ne sadrži šećer, ali, ipak, ima slatkast okus. U sastavu nema ni alkohola. Proizvod je crveno-smeđe boje, proizvođač ga pušta upakiran u tamne staklene boce, na pakiranju se nalaze i kapalice ili pipete.

skladištenje

Phytex je dopušten na suhom i tamnom mjestu godinu dana od datuma proizvodnje lijeka.

Uputa za uporabu

Kada je prikladno dati svom ljubimcu Phytex?

Kad shvatite da je udoban suživot slomljen. Na primjer, vaša mačka je počela aktivno obilježavati teritorij. Ili morate sudjelovati na izložbi i želite unaprijed pripremiti životinju na stresne trenutke. Hiperaktivnost, strahovi i fobije, pretjerano uzbuđenje, odvojenost od vlasnika, simptomi estrusa, hiperseksualnost, prijevoz, stranci koji dolaze u kuću (podcrtajte prema potrebi) - bilo što od navedenog možete doživjeti i za vas i za vašeg ljubimca umjesto s Fitexom.

Kako uzimati Fiteks za mačke?

Bolje - unaprijed! Rani prijem znači da stres upravo prelazi na stranu vašeg ljubimca.

Kako dati Fiteks?

 • Pojedinačna doza lijeka je 3-5 kapi.
 • 1 sat prije hranjenja životinje, kapnite Fitex na korijen jezika ili dajte zajedno s hranom.
 • U toku dana Fiteks daju tri puta.
 • Tečaj prijema je 15-30 dana.

Prednosti lijeka

 • nedostatak hormona u sastavu;
 • nedostatak ovisnosti o drogi;
 • blagi sedativni učinak bez hipnotičkog učinka;
 • nedostatak kontraindikacija (vidi dolje).

Kontraindikacije i nuspojave

Praktično nema kontraindikacija za uzimanje Fitexa za mačke! Za mačiće, za trudne mačke, za mačke koje njeguju proizvod je apsolutno bezopasan. Jedino upozorenje je da se životinjama s niskim krvnim tlakom ne preporučuje uzimanje lijeka.

Nuspojave Fiteks za mačke ne uzrokuje.

Recenzije o Fitexu za mačke

Tamila: "Dobili smo psa u vrijeme kad smo već imali mačku. Potonji su počeli trpati. Prije toga bilo je nježno, razigrano stvorenje, a onda se pretvorilo u šištanje kuglice, sramežljivo iza namještaja. Propali smo tjedan dana, sami smo bili na rubu propasti. U ljekarni su mi je ponudili Fiteks, mačka je bezuspješno uzimala kapi i nakon par dana postala je primirnije, čak i nakon nekog vremena uzela psa, što sam izuzetno sretna. "

Alexey: "Nekad smo svom ljubimcu davali sedativ, ali hormonalni. A tada se ljekarnik sramio nas i kupili smo Fiteks. Hranio je mačku dva puta dnevno, ali umjesto odmora, dobio je životinju koja je počela gnjaviti u uglovima i vrištati gluposti noću. Nije mogao izdržati i otišao je za staru drogu i naše međusobne muke prestale su. Napominjem - ako pomaže, onda neće svi. Nije nam pomoglo. "

Igor: "Kao uzgajivač, reći ću da je ovo jedno od najslabijih sredstava za umirenje i neće odgovarati mačkama snažnog temperamenta. Moji bengalci su to pili sa zadovoljstvom, a zatim nastavili trčati po stanu. Štoviše, najstarija mačka je požutela dok je uzimala ovaj lijek. pjene iz usta. Očito se okus nije svidio. "

Cijene za Fitex

Alat je dobro poznat u Ukrajini i Rusiji i prilično je pristupačan.

U Ukrajini, cijena boce od 7 ml - 20 UAH.

Boca od 10 ml košta 58 UAH.

U Rusiji slični paketi koštaju 78 rubalja i 125 rubalja, respektivno.

Analozi lijeka

 • Zaustavite stres;
 • Spokojni um;
 • Nutri-Vet. "

Pogledajte video: FITEX: INTERVIEW WITH RENATA PALIOKIENE AND KATARINA CIENKA (Veljača 2020).

Loading...