Kapi rešetke od buva za mačke

Zašto je jedna mala buha opasna? Parazitizirajući na mačjoj dlaci, ženka buva dnevno odloži oko 500 jajašaca, a u svom kratkom životu može ostaviti dvije tisuće potomstva! Svrab, dermatitis, crvi, anemija - ovo je nepotpun popis onoga što prati takvu četvrt za toplokrvnu životinju. A s obzirom na to da 200 parazita može živjeti na jednoj mački odjednom, slika je razočaravajuća. Ako postoji i najmanja sumnja na prisutnost parazita, dajte naredbi Fas kapi protiv insekata-akaricida!

Šiške za mačke su upravo takve kapi, koje sadrže fipronil kao aktivnu tvar koja je vrlo štetna za ličinke i odrasle jedinke buva, uši, uši, krpelji itd. Kutanom primjenom, fipronil se ne apsorbira u krv, već se akumulira u vanjskim slojevima kože, u folikulima kose, pa se zbog toga njegov učinak produžuje.

Kapi od buva Barovi za mačke dostupni su u obliku pipeta od 1,0 i 1,4 ml. Proizvođač pakira polimerne pipete u kutije od 3-4 jedinica, ali veterinarske trgovine često pružaju mogućnost lijeka pojedinačno.

Uputa za uporabu

Da biste se riješili parazita koji žive na kosi vašeg ljubimca, raširite dlaku oko vrata (grebena) i oko lopatica i nanesite proizvod na nekoliko točaka.

VAŽNO!

Uputa o leopardu od buva sadrži upozorenje da se ne preporučuje kupanje životinje dva dana prije tretmana i unutar 3 dana nakon tretmana!

doza

Doziranje lijeka opisano je u uputama:

 • Ako mačka teži manje od kilograma, dodajte joj 0,3 ml „Leoparda“, to je 10 kapi lijeka.
 • Ako mačka teži od 1 do 3 kg, tada je preporučena doza 0,6 ml, to jest 20 kapi.
 • Ako mačka teži više od 3 kg, tada je potrebno nanijeti 1 ml proizvoda (1 pipeta).

skladištenje

Ako kod kuće držite neotvorene kapi Barsa za mačke, tada provjerite da djeca i kućni ljubimci ne mogu doći do nje. Optimalna temperatura skladištenja je 0-30 ° C.

Pročitajte i recenzije o Milbemaxu za mačke.

Prednosti lijeka

Prisutnost posebnih kapi od buva Barovi za mačiće.

Kontraindikacije i nuspojave

Za životinje mlađe od 10 tjedana upotreba kapi buha od barova zabranjena je.

Ako je mačka trudna ili je životinja oslabljena nakon bolesti, upotrebu kapi protiv insekata akaricida treba nadgledati veterinar.

Nuspojave se mogu primijetiti s velikom individualnom osjetljivošću mačke na sastav "Leoparda".

Znakovi poput:

 • obilna salivacija;
 • povraćanje;
 • mišićni tremor;

su signal domaćinu. Prve akcije za uklanjanje posljedica Barca - kupanje šamponom.

Pročitajte i recenziju na Pratel za mačke.

Recenzije za rešetke za mačke

Alexey: "Ne primjenjujem rešetke duž cijele kralježnice, jer će mačka ovaj lijek sigurno lizati samo po grebenu. Barovi, naravno, odvratno mirišu, niti ja ni mačka ne volimo. No, kad se sredstvo osuši, mačka se smiruje. Barke uglavnom ne uzrokuju. naša mačka je neugodno i uspješno se nosi sa zadatkom. "

Irene: "Kad se moja mačka pretvori u kuću od buva, kupujem leoparda. Proizvod stavljam u upute, također ga malo trljam prstima (mada se to ne preporučuje!). Buhe ostavljaju zagarantirano!"

Tatjana: "Moje mačke žive u dvorištu i, naravno, buve počinju redovito, primjećujem rezultat upotrebe Barsa već sljedećeg dana. Stoga, ne kupujem ih po komadu, već s cijelim paketima i barovi se uvijek nalaze kod nas, za razliku od parazita. Moja pregled Bars kapi za mačke - jeftino i učinkovito. "

Cijena za Leopard za mačke

Jedna pipeta kapi Barsa u Rusiji košta 40-60 rubalja.

U Ukrajini je cijena pipete 13-15 grivna.

Analozi lijeka

 • Super barijera;
 • Prednja linija;
 • Izblijedit će;
 • žuta trava;
 • ROLF KLUB.

Loading...