Prednja linija za mačke

Buhe i krpelji - ne miješajte se s njima

Poduzmite akciju na vrijeme

Spusti Frontline - zaštitne pregrade.

Neka se ne rima, već do točke! Prednja linija za mačke je borbena divizija na frontovima borbe protiv parazita kao što su buve, uši i sve vrste krpelja kod mačaka i mačaka. Ovaj lijek je pogodan za prevenciju infekcije parazitima i za liječenje učinaka infekcije. Također je propisan za alergijski dermatitis i prisutnost lupusa.

Glavni aktivni sastojak Frontline Comba je fipronil. Fipronil se ne apsorbira u krvotok životinje, ali se u roku od dana nakon nanošenja ravnomjerno raspoređuje po koži i nakuplja se u lojnim žlijezdama. A upravo se iz lojnih žlijezda postupno oslobađa fipronil, zajedno sa tajnom, i tako nastaje željena koncentracija, vrsta aure koja odbija i štiti vašu mačku.

Prednja linija za mačke dostupna je u dva oblika:

 • Prednji linijski sprej je pakiran posebno za mačke s bočicom od 100 ml u spreju.
 • Frontline kapi se pakiraju u polietilenske pipete od 0,5 mililitara do 4 mililitara od 3 pipete u blisteru.

Uputa za uporabu

Ako ste odabrali Frontline sprej za liječenje vašeg kućnog ljubimca, onda je bolje poduzeti antiparazitske mjere na otvorenom.

 1. Navlažite nos, oči i uši životinje.
 2. Protresite bocu.
 3. Postavite sprej na 15 centimetara udaljenosti od mačke, usredotočujući se na rast dlake.
 4. Podižući kaput rukom, prskajte mačja leđa, trbuh, vrat, šape i rep.
 5. Temeljito operite ruke i provjetravajte dom ako biste morali nositi s mačkom kod kuće.

Ako je vaš izbor ograničen na kapi, tada Frontline Cat Guidelines preporučuje da prvo odrežete kapicu s pipete. Nakon širenja kose između lopatica nanesite lijek na suhu (!) Kožu. Imajte na umu da životinju ne možete kupati dva dana prije tretmana ili u roku od 48 sati nakon tretmana.

Ako je veterinar savjetovao Front Line za liječenje šuga ušiju, kapnite kapljice (5-6 kapi) u svako uho, a zatim savijte pretkutnicu na pola i masirajte bazu uha.

VAŽNO!

Ne zaboravite pravilno odložiti prazne pipete ispod proizvoda. Za to je pipeta umotana u papir i plastičnu vrećicu. Zapamtite da je aktivna tvar Front Line-a toksična za vodene organizme, stoga je strogo zabranjeno bacanje ambalaže u vodena tijela!

doza

Prednja linija spreja:

3 ml po 1 kg mačke (6-12 klikova na nebulizator)

Prednja linija kapi:

Jednokratno doziranje - 0,5 ml (1 pipeta)

skladištenje

Proizvođač preporučuje čuvanje neotvorenog pripravka na temperaturi do 30 Celzijevih stupnjeva. Datum izdavanja i datum isteka označeni su na naljepnici.

Prednosti lijeka

Činjenica da je lijek dostupan u obliku kapi i u obliku spreja čini njegovu upotrebu prikladnom i udobnom.

Još jedna prednost Front Linea je trajanje zaštitnog učinka. Kod mačaka Front Line djeluje kao prepreka parazitima 21 dan, a posebno za buhe - mjesec i pol!

Kontraindikacije i nuspojave

Već smo spomenuli da je Front Line toksičan za vodene organizme, ali važno je znati da je Front Line također izrazito toksičan za zečeve.

Prednja linija za mačke je kontraindicirana:

 • za mačiće mlađe od 8 tjedana;
 • za mačke težine manje od 1 kg;
 • za oslabljene životinje.

Nuspojave se, u pravilu, kod primjene proizvoda ne primjećuju, ali u rijetkim slučajevima koža se može privremeno obojati ili pocrvenjeti na području gdje se nanose kapi, kosa može ispadati ili može započeti svrab. Ako se pojave alergijske reakcije, dovoljno je da se životinja okupa šamponom i dava antihistaminike.

Prednja linija recenzije za mačke

Ruslan: "Mačku uglavnom obrađujem ljeti, kad je odvedem na zemlju tri mjeseca. Najviše me brine krpelj. Koristim kapi, iako to nije baš prikladno, ali čini mi se da je dostizanje grebena mačke problematično i nije tako aktivno "Liže otrovno sredstvo. Nismo cijelog ljeta vidjeli krpelja ili buve na mački, pa preporučujem Front Line!"

Margaret: "Ja sam uzgajivač s bogatim iskustvom i iskustvom i mogu reći da Front Line nije tako učinkovit kao prije. Po mom mišljenju, to je bilo zbog toga što su se paraziti prilagodili fipronilu, a proizvođači to nisu uzeli u obzir. Kao rezultat toga, vidim da je lijek samo ošamućujući parazite, ali ne ubijajući ih. "

Sergej: "Primijenila sam kapi u potpunosti u skladu s uputama, dugo sam držala mačku u naručju i borila se sa njegovom željom da joj izmiče i liže mjesto primjene. Kao što sam shvatio, gledajući mačku kasnije - buhe nisu napuštale, ali nisu ugrizale. Paradoks!"

Prednja linija za mačke

Kapi Frontline u Rusiji koštaju 335 rubalja.

Sprej - 870 rubalja.

Cijena Drops Front Line u Ukrajini je 134 grivna.

Sprej - 278 grivna.

Analozi lijeka:

 • Super barijera;
 • barovi;
 • Izblijedit će;
 • žuta trava;
 • ROLF KLUB.

Pogledajte video: ONA ME ISTUKLA! Sims 4 (Veljača 2020).

Loading...