Recenzije hrane dr. Claudera

Moramo povremeno cijediti mozak oko toga kako nahraniti sreću koja prokišnjava kako bi bila ukusna, uravnotežena i pristupačna, po mogućnosti ne u punoj snazi.

Možda hrana za mačke dr. Claudera udovoljava svim tim zahtjevima.

Povijest marke

Prema različitim izvorima, dr. Clauder će ove godine proslaviti ili 113 godina ili 58. U svakom slučaju, dob je respektabilna! Marku je osnovao specijalist za veterinarsku prehranu, dr. Heinz Clauder.

Vlasnici mačaka i mačaka trebali bi biti nadahnuti činjenicom da je Dr.Clauder's 1993. godine prepoznat kao najbolja tvrtka u Europi koja je u stanju istovremeno hraniti mačke, mačke i mačiće!

Vrste hrane mačaka dr. Claudera

Mokra hrana

Dr.Clauder-ova linija vlažne mačje hrane uključuje riblji jelovnik, meso, zec, škampe, losos itd.

Proizvođači su uzeli u obzir različite potrebe vlasnika mačaka i njihovih kućnih ljubimaca te proizvode mokru hranu u paketima različitih količina:

 • Najveće konzerve su Premium Cat hrana. Važno je da postotak vlage u takvoj hrani bude veći od 80%, tj. Hrana se brzo i lako apsorbira u različitim pasminama mačaka. Ista hrana, ali u minimalnom pakiranju (100 g) može se kupiti u aluminijskim posudama, poznatim kao pauci;
 • Konzerve srednje veličine su Odabrani biseri. Sastav hrane uključuje probiotike koji poboljšavaju probavu mačaka;
 • male plastične vrećice su kompletna hrana za mačke, čiji su sastojci u osnovi prirodni.

Znate li što je vegetarijanska mačja hrana?

Suha hrana

Suha hrana Dr. Clauder za mačke dostupna je u velikim pakiranjima od 15 kg, a u malim pakiranjima od 400 g. Glavne hranjive tvari koje čine bilo koju vrstu suhe hrane su bjelančevine, masti i vlakna.

Uz tradicionalne okuse, poput govedine, narezaka, morskih plodova itd., Dr. Clauder's nudi posebnu vrstu suhe hrane s dijetalnim mesom. Namijenjena je onim mačkama čija je figura već daleko od idealne.

Prema standardu dr. Claudera, udio vlage u suhoj hrani nije veći od 9,5%.

Hrana za mačiće

Za najmanje, za mačiće, dr. Clauder proizvodi i suhu i mokru hranu. Potonji se proizvode u tri oblika: s cijelim komadima mesa, u obliku paste, mljevenim mesom. Bilo koji od oblika ne sadrži konzervanse, boje, GMO i soju.

Prema uputama, takva se hrana može dati mačićima u dobi od 6 tjedana.

Hrana za starije mačke

Za dame i gospodu starije dobi dr. Clauder razvio je suhu hranu s visokim udjelom mesa do 95%, s povećanim sadržajem vlakana, masti i bjelančevina. Istodobno, u hrani za starije mačke nema puno fosfora, što je svojevrsna prevencija urolitijaze.

Ostale recenzije feeda:

 • Royal Canin;
 • Hills;
 • Eukanuba.

Prednosti dr. Claudera

Možda je glavna prednost stočne hrane ove marke u tome što su sve proizvedene u Njemačkoj, što ih automatski obvezuje da su barem visoke kvalitete.

Ostale prednosti uključuju:

 • nedostatak umjetnih boja i konzervansa;
 • puštanje paralelnih serija hrane u suhom i u mokrom obliku, čime se izbjegava miješanje hrane različitih razreda;
 • visoka hranjiva vrijednost stočne hrane. Životinje brzo pojedu malu količinu hrane, to vam omogućuje ekonomičnu raspodjelu hrane;
 • širok raspon okusa.

Nedostaci hrane dr. Clauder

 • recenzije veterinara o mačjoj hrani dr. Clauder jednoglasne su da je bolje ne davati mačke mačkama šest mjeseci;
 • preveliki paketi hrane koji će zadovoljiti samo uzgajivače ili vlasnike nekoliko mačaka;
 • česte alergijske reakcije životinja na hranu.

Recenzije mačaka i veterinara

Na Internetu smo tražili recenzije mačje hrane Dr. Clauder. Moram reći da je većina njih prilično kritična.

Dakle korisnik Piše Nika_Vika: "... Imam tri mačke, od kojih dvije nisu ni počele njušiti tu hranu, ali jedna, nedavno ugrijana ulična mačkica, lizala je umak, a suprug i ja smo očito ostavili meso za večeru.

Općenito, teško je procijeniti jesu li glavni kušači izrazili svoje mišljenje kopajući zdjelu u pod. "

Angelina: "Hranu sam kupio kad su financije pjevale romantike, ali moram reći da ju je mačka pojela bez entuzijazma. Razumijem je - pročitala sam sastav. Ima barem mesa. Ali ima puno ukusa.

U principu, nije se kategorički skrenuo ni s kakvog ukusa, ali ni njemu nisu potrebni aditivi. "

Dashenka94: "Nisam očekivao posebna čuda od budžeta, ali uzalud - mačka je voljela hranu. Vrijedno je primijetiti i upozoriti one koji to nisu probali da su komadi mesa u staklenci zaista veliki. Moram je isjeći na nekoliko dijelova, ali nije mi teško - glavna stvar Barsius je zadovoljan! "

Cijene

Konzervirano meso težine 415 g u Rusiji košta 70 rubalja, a veliki paket suhe hrane (15 kg) može se kupiti za 2157 rubalja.

A u Ukrajini su konzervirani proizvodi teški 200 g koštali 67 UAH.

Hraniti ili ne hraniti vašeg ljubimca gotovim hranjenjem je izbor vlasnika. Ali nemojte se pouzdati samo u svoj ukus kada kupujete mačku neku drugu ukusnu poslasticu - pomno pogledajte da li se mačić osjeća dobro nakon jela, ima li alergijskih reakcija, da li vam to blagonaklono gleda u oči, moli za komad prirodne hrane ili, u ekstremnim slučajevima, desert !

Ne zaboravite ažurirati posudu s vodom. Kada jedete pripremljenu hranu, to je posebno istinito!

Pogledajte video: JFK Assassination Conspiracy Theories: John F. Kennedy Facts, Photos, Timeline, Books, Articles (Veljača 2020).

Loading...