Profiler za mačke

Kako ne bi čekali kad udari

Vaša mačka je parazit

Raspisati hitni natječaj

I prihvatite Profendera.

Profender je anthelmintik za jake i izdržljive mačke, odnosno za one koji se ne mogu držati u rukama dok uzimaju lijekove unutra. Posebno za takve kućne ljubimce razvijene su kapi na grebenu od glista Profender. Da, dobro ste čuli, to je kap.

Profiler za mačke je otopina za vanjsku upotrebu žućkasto-smeđe boje, koja sadrži takve aktivne tvari u sastavu kao što su emodepsid i praziquantel. Te su tvari učinkovite u borbi protiv helminta s okruglim i vrpcama. Emodepsid izaziva helminthu paralizu s naknadnom smrću, a praziquantel remeti neuromuskularnu inervaciju helminta.

Lijek, jednom kada se nađe na koži životinje, dobro se apsorbira i pohranjuje u tijelu u terapijskoj koncentraciji. Važno je znati da se maksimalna koncentracija aktivnih tvari postiže u krvnom serumu samo 2-4 dana nakon primjene lijeka. Lijek se uklanja urinom u roku od 28-30 dana.

Lijek Profender dostupan je u različitim dozama, izračunato za različite mase kućnih ljubimaca (više o tome u nastavku).

Uputa za uporabu

Uputa kaže da je lijek dobar i kao terapijski i kao profilaktički. No recenzije o Profenderu za mačke upozoravaju da nizak postotak praziquantela u sastavu čini lijek neučinkovitim u borbi protiv postojećih parazita, ali za prevenciju kapi, Profender za mačke je svakako dobar.

Veterinari propisuju ovaj lijek za nematodoze i cestodoze.

Kako dati Profiler za mačke?

Lijek se primjenjuje na kožu.

1. korak

Skinite zaštitnu kapicu s pipete

2. korak

Probušite zaštitnu membranu na pipeti

3. korak

Raširite krzno između ramena u podnožju vrata ljubimca.

4. korak

Nanesite lijek

5. korak

Korištenu pipetu obavezno odložite tako što je prvo zamotate u vrećicu

Korak 6

Operite ruke sapunom

Vrijeme za koje se lijek apsorbira pod kožu je 2 sata.

VAŽNO!

Tijekom dana nakon tretmana mačku ne perite, ne glačajte je i ne dopustite maloj djeci!

Doza

Ispod je doza Profendera za mačke i mačke različitih težina.

 • 0,5-2,5 kg - doza 0,35 ml.
 • 2,5-5,0 kg - doza 0,70 ml.
 • 5,0-8,0 kg - doza 1,12 ml.
 • Više od 8 kg - napravite kombinaciju različitih doza po količini od 0,14 ml na 1 kg mase kućnog ljubimca.

Prevenciju treba provoditi kvartalno, a liječenje propisuje samo veterinar!

Prednosti i nedostaci lijeka

Od očitih prednosti ovog anthelmintika razlikujemo:

 • Jednostavnost upotrebe. Lakše je nanijeti kapi na grebenu nego na silu nahraniti mačku tabletama bez ukusa.
 • Visoka učinkovitost u borbi protiv okruglih glista.

nedostaci:

 • nedovoljan prazikvantel u medicinske svrhe;
 • specifičan miris kada se nanosi;
 • visoka cijena lijeka;
 • skladištenje 3 godine na sobnoj temperaturi. Analozi lijeka imaju dulji rok trajanja.

Kontraindikacije i nuspojave

Nemojte davati lijek svom ljubimcu ako nije navršio 8 tjedana starosti. Za mačiće starije, lijek je bezopasan. Također se ne preporučuje korištenje Profender-a za mačiće koji teže manje od kilograma.

Trudnim mačkama, doječima i svim drugim lijekovima dopušteno je uzimati nuspojave Profiler za mačke ne uzrokuje.

Pojedinačna netolerancija na neke od komponenti. Profender može uzrokovati crvenilo, svrbež i pljuvanje, ali ti simptomi nestaju sami.

Recenzije o Cat Profiler

Evgenia Vitalievna: "Svoju sam mačku donio doslovno iz smeća. Bio je toliko gladan da je pojeo prvu pilulu od glista i nije primijetio. Ali nakon što taj trik nije prošao i Profender je postao spas za nas. Dan nakon što sam zauzeo stolicu, shvatio sam da je lijek djelovao - paraziti su izašli. Ali ako ste znali koliko kaput miriše na mjestu nanošenja, to je očito miris izmeta. Dugo sam brisao greben vlažnim ručnikom prije nego što je miris nestao. "

Marik: "Mačku smo uzeli gotovo kao odraslu osobu. Nije bila ni anthelmintika, niti cijepljena. Osim toga, podvrgnut je panleukopeniji, pa smo izuzeli unos anthelmintika iznutra. Izbacili smo je i mačka je uspjela lizati malo lijeka - kao rezultat toga, usna mi je otekla, ali brzo sve je nestalo. Učinak se primjećivao svakog dana - a oči su prestale zalijevati, miris izlučivanja se popravljao, kosa je također blistala. Za nas se Profender pokazao kao vrlo dobar lijek! "

Daria Belaya: "Malo ljudi obraća pažnju na činjenicu da u sastavu ima mliječne kiseline, tako da to nisam učinio. Kao rezultat toga, naša priprema uzrokovala je proljev. Mačka je dva dana trčala do pladnja, nije bilo vidljivog otpuštanja crva, pa ne mogu ništa reći o učinkovitosti Profendera, ali savjetujem svima da pažljivo pročitaju sastav. "

Cijene za Profender

Cijena ovog anthelmintičkog sredstva ovisi o pakiranju lijeka, ali u Ukrajini u prosjeku košta 100 grivna, a u Rusiji - 450 rubalja.

Analozi lijeka

 • uporište,
 • Ying-Up
 • prazikvantel,
 • Emodepsid.

Pogledajte video: Stručnjak za obmanu, prevaru i laganje - Damir Nikola Zolota (Prosinac 2019).

Loading...