Shermurr hrana za mačke

Hrana za mačke Shermurr novost je domaće industrije zoološkog vrta, a proizvodi ih kompanija Global Petfood iz moskovske regije. Vlažna mačja hrana pojavila se na policama trgovina ne tako davno, to uzrokuje interes kupca za marku.

Na Internetu su se već pojavili prvi pregledi veterinara i kupaca s procjenama hrane. Upoznali smo se sa sastavom i karakteristikama prehrane, proučavali recenzije. Predlažemo da se upoznate s rezultatima ove analize u našem članku.

Shermurr hrana za mačke - za i protiv

Glavne prednosti hrane za životinje:

 1. Nedostatak sastojaka žitarica.
 2. Visok postotak životinjskih bjelančevina - mesa i mesnih sastojaka čini 80%.
 3. Ne sadrži umjetne boje, okuse i konzervanse.
 4. Sadrži taurin, vitamine i minerale.
 5. Širok raspon okusa.
 6. Dostupno u paukovima (komadići u želeu i umaku) i u pakovanju od lamistera (paste).
 7. Demokratski trošak.

Nedostaci marke "Shermurr":

 1. Nedovoljno dekodiranje formule feeda na pakovanju.
 2. Sastav upotrijebljenih sirovina može varirati u različitim serijama.
 3. Pakovanje pauka ne označava volumen (%) životinjskog proteina.
 4. U liniji proizvoda nema hrane za mačiće.
 5. Ne postoje specijalizirani (za trudnice, dojilje) i medicinski (za alergije, s ICD itd.).

Još jedan nedostatak je što "Shermurr" možete kupiti samo u lancu trgovina Pyaterochka i putem web stranica domaćih internetskih trgovina.

Što obeća proizvođač hrane

Shermurr 100% prirodna hrana proizvodi se na suvremenoj opremi prema receptima i tehnologijama francuskih stručnjaka veterinarskih nutricionista.

Na svako pakiranje hrane za životinje proizvođač je stavio 4 piktograma, od kojih svaki simbolizira određene prednosti marke.

 1. Prvi piktogram pokazuje da Shermurr hrana ima uravnotežen sastav koji poboljšava probavu mačke.
 2. Drugo - obećava gustu i sjajnu dlaku kućnom ljubimcu zbog kvalitetnog izbora vitamina, minerala i aminokiselina.
 3. Treća simbolično prikazuje kosti - ova ikona ukazuje da hrana poboljšava stanje zglobova i kostiju životinje.
 4. Četvrta ikona prikazuje štit - hrana povećava imunitet mačke.

Nećemo pretvarati proizvođače riječ u riječ, razmotriti kakva se hrana proizvodi pod markom Shermurr, ispitati njezin sastav i karakteristike i upoznati se s recenzijama vlasnika. Zaključci će biti napravljeni na kraju ovog materijala.

Shermurr hrana za mačke - vrste i opis

Linija proizvoda Shermurr predstavljena je s tri vrste vlažne hrane:

 • pašteta;
 • sočni komadi u želeu;
 • sočne kriške u umaku.

Pasta se pakira u kvadratni pladanj zadebljane folije (lamister) - 100 g.

Komadići u žele pakirani u paukove od folije - 85 gr.

Pies Shermurr

Paste ove marke pripadaju mačjoj hrani premium razreda zbog visokog sadržaja mesnih sastojaka, nedostatka žitarica i soje u sastavu i prirodnom sastavu.

Paste su dostupne u praktičnom pakiranju, što vam omogućuje da ih ponesete sa sobom u pokretu. Također, ova vrsta proizvoda ima prikladnu dozu - 100 g., Lamister je dovoljan za jedan obrok. Za odrasle mačke težine 4 kg. 2-3 pakiranja dnevno su dovoljna.

Paleta okusa:

 • s govedinom;
 • s piletinom;
 • s puretinom;
 • s kunićem;
 • s ribom;
 • s janjetinom.

Razmotriti i analizirati sastav dvije vrste paste:

 • Pileća pašteta.
 • Pašteta s govedinom.

Pileća pašteta Shermurr

Kompletna konzervirana hrana namijenjena je odraslim životinjama (starijim od 12 mjeseci). Osnova formule (80%) sastojci su bjelančevina - meso i organi. Pileće meso čini 29%.

Proizvođač ne navodi koje su druge vrste mesa i kravskih proizvoda dio pileće paste. Preostalih 20% komponenti se ne dešifriraju.

Dodatno je naznačeno da recept uključuje: taurin, vitamine A, D3, E. Taurin je aminokiselina vitalna za mačke. Međutim, nije naznačeno u kojim dozama se nalazi u hranidbi.

Ako uzmemo u obzir zajamčenu analizu hrane, možete otkriti da u jednoj ladici paste (100 gr) sadrži:

 • protein - 12 g .;
 • masti - 6 gr .;
 • pepeo - 2,7 gr;
 • vlakno - 0,5 g.

To su normalne vrijednosti za mokru mačju hranu. Postotni vitamini ne zadovoljavaju dnevne potrebe mačke. Stoga je prilikom hranjenja mačaka marke Shermurr potrebno dodatno uzimati vitaminsko-mineralne komplekse.

 • Pros: ne sadrži umjetne aditive i žitarice.
 • Protiv: nema detaljnog dekodiranja sastava.

Cijena: lamister (100 gr.) - 33-39 rubalja.

Pašteta s govedinom Chermurr

Dijeta s govedinom sadrži 80% životinjskih bjelančevina (meso i kiseli proizvodi) od kojih je 10% predstavljeno u govedini s govedinom, a preostalih 70% nije naznačeno od strane proizvođača. Ono što je uključeno u preostalih 20% sastava također se ne dešifrira.

Na pakiranju se nalazi napomena da sastav stočne hrane ne sadrži žitarice, konzervanse, pojačivače okusa, arome i boje.

Sastav uključuje minerale, vitamine (A, E, D3) i vitalnu aminokiselinu taurin. Zajamčena analiza slična je formuli s piletinom: bjelančevine (12 gr / 100 gr.), Masti (6 gr / 100 gr.), Pepeo (2,7 gr / 100 gr.), Vlakna (0,5 gr /) 100 gr.).

 • Pros: formula bez žitarica, pristupačna cijena.
 • Protiv: nije dešifriran sastav.

Cijena: pakiranje (100 gr.) - 33-39 rubalja.

Proizvođač preporučuje korištenje Shermurr hrane kao glavnog izvora hrane. Međutim, sastav i vitamin-mineralna formula su takvi da je bolje dati Shermurr paste mačkama kao poslasticu ili dodatak suhoj hrani.

Važno je:

Nikada ne dajte suhu hranu i mokru konzerviranu hranu jednom hranjenju - to može dovesti do probave mačke.

Sočne kriške u žele Shermurr

Asortiman vlažne konzerve žele predstavljen je sljedećim okusima:

 • s govedinom;
 • s puretinom;
 • s piletinom;
 • s ribom;
 • s kunićem;
 • s janjetinom.

Pakiranje - pauci (85 gr.). Sastav i karakteristike hrane u paucima razlikuju se od formule paste. Ove konzervirane namirnice nazivaju se proračunskom opcijom - "ekonomično" i preporučuju se kao dobrote mačkama. Razmotrite sastav i karakteristike komada u žele na primjeru hrane za piletinu.

Sočne kriške u žele s piletinom

Prvi sastojak stočne hrane je meso i organi (piletina najmanje 5%). Ostali izvori proteina nisu navedeni na pakiranju. Ostali sastojci: vlakna, žitarice, taurin, vitamini (A, E) i minerali (cink, mangan, jod). Sadržaj proteina - 6,5 g., Masti - 3,5 g. Pakiranje označava da u hranidbenoj formuli nema umjetnih aroma, soje, bojila ili konzervansa.

 • Pros: prikladno svijetlo pakiranje, bez umjetnih dodataka i soje.
 • Nedostaci: nedovoljan udio proteina, bez detaljnog dekodiranja sastava.

Cijena: pakiranje (85 gr.) - 15-20 rubalja.

Sastav i zajamčena analiza ostatka hrane u ovoj liniji je sličan.

Sočne kriške u umaku shermurr

Linija vlažne konzervirane hrane u umaku ima 6 okusa:

 • turska;
 • pile;
 • govedina;
 • kunić;
 • janjetina
 • ribe.

Analizirajmo sastav i kvalitativne karakteristike ove vrste proizvoda Shermurr na primjeru hrane s kunićem.

Sočne kriške u umaku Shermurr sa zečjom

Proizvođač uzima izvor bjelančevina (meso i iznutrice) na prvo mjesto - tvrdeći da je on glavni sastojak stočne hrane. Međutim, ne postoji dekodiranje sastava, samo je naznačeno da kunić čini 4% cijele mesne komponente. Što je preostalih 96% proteina, nije poznato.

Također ne postoji točan popis preostalih sastojaka. Proizvođač je na pakiranju naznačio da hrana sadrži: vlakna, žitarice, taurin, minerale (cink, mangan, jod), vitamine (A, E). Sadržaj proteina - 6,5 g., Masnoća - 3,5 g., Vlakno - 0,3 g. Takve karakteristike obično imaju hranu u ekonomskoj klasi.

 • Pros: niska cijena, bez umjetnih dodataka i soje.
 • Protiv: nema dešifriranja sastava.

Cijena: pauci (85 gr.) - od 15 do 20 rubalja.

Važno je:

Hrana marke Shermurr prodaje se isključivo u trgovinama hrane ruskog lanca Pyaterochka. U drugim zemljama hrana za hranu može se kupiti putem internetskih trgovina za kućne ljubimce.

Recenzije mačaka za hranu za mačke Shermurr

Victoria Konstantinovna, umirovljenica: "Moja penzija ne dopušta da nahranim mačku skupocjenom hranom. Vidio sam Shermurr hranu, snizila je za penzionere. Uzeo sam paštetu. Moja mačka jede paštetu bolje. Cijenila je hranu. Sad je uvijek uzimam kad ima popust na nju moja trgovina. "

Tamara: "Ne znam gdje se još prodaje hrana Shermurr, nosim je u susjednoj Pyaterochki. Tamo se pasta prodavala za 19 rubalja. Obično košta 38 rubalja. Naravno, takav popust nisam mogao prenijeti.

Najzanimljivije je da u trgovini postoje paste istog proizvođača. Mačka je bila neopisivo oduševljena, pa mu se svidjela poslastica. Hranim ga suhom hranom, a ponekad ga pokvarim i mokrom hranom. Pišu kako nema pojačivača ukusa, pa što je privuklo moju mačku na krmi? "

Tatjana: "Ne vjerujem u hranu iz supermarketa. Moja mačka je također vrlo izbirljiva u hrani. Ne jede jeftine vrećice. Vidjela sam nove dizajnerske pauke na policama Pyaterochke, odmah su privukli moju pažnju. Odlučila sam uzeti nekoliko vrećica u žele u svrhu testiranja. Kad sam iznijela sadržaj u zdjelu, nije mi se svidjelo.

Miris je bio tako-tako, izgled nije baš. Proučavao sam sastav, ne razlikuje se od ostalih feedova u ovoj cjenovnoj kategoriji. Ali moja mačka je voljela jelku. Liznuo je to s užitkom. Ali sami komadi nisu. Da budem iskren, isto radi i s drugim konzerviranim želeima. Jelly liže, a komadi su netaknuti. "

Zaključci o Shermurr hrani - dati ili ne dati

Naravno, vi sami birate hranu za svog kućnog ljubimca. Odlučujemo vam samo analizom proizvoda za mačke.

Shermurr hrana ima neosporne prednosti u odnosu na ostale stočne hrane koje se nude u supermarketima. Ima i kontra.

Jedino što se ne može poreći je da Shermurr paste imaju vrlo dobar sastav proteina. Stoga ih proizvođač s pravom klasificira kao premiju. Nesumnjivi plus je nedostatak umjetnih aroma, boja, pojačivača okusa i konzervansa u cijeloj liniji proizvoda.

Pregled video feeda:

Loading...