Aatu - hrana za mačke

Aatu je potpuno nova za rusko tržište visoko proteinske mačja hrana holističke klase tvrtke iz Velike Britanije, koja je donedavno radila samo za domaće tržište. Tvrđena holistička pripadnost sugerira da se dijeta gradi u skladu s prehranom životinja u divljini, pa čak i ljudi mogu jesti komponente koje se koriste u proizvodnji proizvoda.

Asortiman marki

Aatu suha hrana prikazana je u 3 verzije dijeta bez glutena, bezglutenske prehrane za odrasle životinje:

 • Piletina - hrana na bazi pilećeg mesa (43% svježeg i 42% dehidriranog).
 • Losos i haringa - "riba" dijeta koja se temelji na mesu lososa i sušim haringama (45% i 40%, respektivno).
 • Patka (patka) - hraniti se patkastim mesom (45% svježeg i 40% dehidriranog). Formula ima visoki udio masti (20%), ne preporučuje se kastriranim i steriliziranim životinjama, kao i kućnim ljubimcima s prekomjernom težinom.

Hrana je predstavljena u pakiranju od 200 g, 3 kg i 5 kg. Ugodan bonus bit će višeslojni zatvarač na zatvaraču na paketu i plastični povratni ventil, zahvaljujući kojem se zrak može brzo ukloniti iz paketa zbog vakuum efekta.

Aatu mokra hrana predstavljena je u obliku pauka u pakovanjima od 85 g u 5 okusa:

 • Patka i pileća jetra (patka i pileća jetra).
 • Losos, piletina i kozica (losos, piletina i škampi).
 • Piletina i fazan (piletina i fazan).
 • Piletina i prepelica (piletina i prepelica).
 • Turska i guska (puretina i patka).

Unatoč činjenici da su meso pileće jetre i fazana uključeni u naziv dva proizvoda, njihov udio u sastavu je prilično mali: 7% u svakom od proizvoda. Navođenje ovih komponenti proizvođač može smatrati prilično marketinškim potezom.

Svaki proizvod sadrži 90-97% svježeg mesa i mesnih ili ribljih juha. Pauci se osim "sušenja" mogu koristiti kao glavna hrana ili periodična poslastica.

Analiza sastava

Proizvođač pozicionira Aatu suhu hranu kao monoproteinsku dijetu, tj. Koja se temelji na istom izvoru životinjskih bjelančevina (meso ili riba). On određuje ne samo naziv, već i osnovu krme, jer udio mesa doseže 85%. Većina preostalih sastojaka ponavlja se u svim proizvodima (njihov ukupni udio iznosi 15%), s izuzetkom pojedinačnih komponenti, na primjer, prisustvo juhe od lososa u prehrani s ribom umjesto pilećeg juha u hrani s piletinom ili patkama.

Za detaljniju analizu sastava, možete razmotriti hranu Aatu patku. Uobičajeno je izvoditi zaključke o kvaliteti prvih pet komponenti. U odabranom proizvodu na tim se mjestima nalaze

 • Patka meso 85% (u omjeru 45% svježe pripremljenog i 40% sušenog). Komponenta čini osnovu hrane i zapravo je jedini izvor životinjskih bjelančevina, što je upravo ono što mačkama treba, s obzirom na njihovu "grabežljivu prirodu". Pored toga, proizvođač koristi meso ptica odgajano u uvjetima slobodnog uzgoja (o čemu svjedoči natpis na pakovanju "Patka za slobodno trčanje"), koje se smatra kvalitetnijim i hranjivim.
 • Slatki krumpir izvor je ugljikohidrata i vlakana. Bolje se apsorbira u mačje tijelo u usporedbi sa žitaricama i običnim krumpirom, normalizira šećer u krvi.
 • Slanutak je još jedan izvor ugljikohidrata i vlakana s visokim udjelom kalorija i niskim glikemijskim indeksom, to jest njegova uporaba ne izaziva skokove šećera u krvi.
 • Pileća zaliha. Prvenstveno se koristi kao aditiv za aromatiziranje. Uz to, sadrži, iako u malim količinama, pileći protein, što donekle krši koncept „monoproteinske prehrane“. Ovu nijansu također treba uzeti u obzir za kućne ljubimce kod kojih su primijećene negativne reakcije na piletinu i njene derivate.
 • Lososova mast. Izvor je esencijalnih omega-3 masnih kiselina potrebnih za pravilno funkcioniranje svih tjelesnih sustava, održavanje zdravog stanja i sjaj dlake, što je posebno važno za dugodlake mačke.

Izrazita karakteristika ove i drugih Aatu prehrambenih proizvoda je Super 8 formula. Upravo u ovom broju proizvoda u proizvod se dodaje povrće, voće, začini i bilje, koji služe kao izvor vitamina, minerala i drugih hranjivih sastojaka potrebnih za održavanje zdravlja mačaka i mačaka.

Prednosti i nedostaci

Prednosti Aatu feeda daju uglavnom dobar sastav:

 • formula koja se temelji na životinjskim proteinima;
 • odsutnost potencijalno alergenih žitarica, krumpira, glutena.
 • uravnoteženi vitamin i mineralni kompleks;
 • nedostatak umjetnih aroma, pojačivača ukusa, konzervansa i GMO komponenata;
 • mogućnost hranjenja sušenjem i mokrim obrocima jednog proizvođača.

Nedostaci su prije svega povezani s nedavnom prisutnošću marke na ruskom tržištu:

 • prodaja samo u odabranim trgovinama za kućne ljubimce ili na Internetu;
 • visoka (čak u usporedbi s drugim holističkim) cijenama;
 • odsutnost u asortimanu hrane za životinje s određenim potrebama (trudnice, sterilizirane, starije osobe, itd.) i medicinske prehrane.

Cijena

Hranu za mačke Aatu možete kupiti u trgovinama za kućne ljubimce na Internetu ili na velikim mrežnim prodajnim mjestima. Procijenjene cijene:

 • 0,2 kg - od 384 rubalja.
 • 1 kg - od 1459 rubalja.
 • 3 kg - od 2637 rub.
 • pauci (85 gr) - od 106 rubalja.

Trenutačnu cijenu hrane i hranu možete pogledati ovdje:

Pregledi veterinara

Victoria, veterinar:

"Hrana za mačke Aatu je dostojan predstavnik među holistima na ruskom tržištu. Smatram njene glavne prednosti: visok udio životinjskih bjelančevina, nedostatak žitarica, dobar sastav vitamina i minerala. Ako proračun to dopušta, ne vidim nikakve prepreke u korištenju Aatu proizvoda za stalno hranjenje."

Gleb Petrovich, veterinar:

"Ova hrana je holistička, sve su izjave proizvođača na ambalaži istinite i ne upotrebljavaju se kao reklamni potez. Nažalost, asortiman ne sadrži medicinsku hranu, pa su Aatu obroci pogodni samo za životinje bez ikakvog zdravstvenog stanja. Trenutno, suočene s negativnim reakcijama mačaka na hranu. "

Recenzije vlasnika

Zhenya, ljubavnica dvoje Perzijanki:

"Za mene i moje kućne ljubimce, Aatu se pokazao kao jedna od najboljih opcija. Kad sam prešao s prethodnog hranjenja, nije bilo nikakvih probavnih probavnih smetnji, količina izlučevina se smanjila, nije bilo neugodnog mirisa s ladice. Još jedan važan pokazatelj za mene je da je kaput postao svilenkast na Aatuovoj krmi, pojavljuju se, isto tako je i unutar „norme“.

Nina, ljubavnica Maine Coon Mars:

"Mačka je puna veličine porcije preporučene na pakiranju, ne traži stalno hranu. Obično mu uzmem sušilicu za piletinu, tako da kada otvorite paket jasno možete osjetiti pileće meso. Čak i za holistički, cijena je prilično visoka, ali mislim da je to opravdano zbog prirodnog sastava , mesna baza i dobrobit mog ljubimca. Jedino „ali“: veliko pakiranje morate naručiti odmah u internetskoj trgovini, jer je Aatu u običnim trgovinama za kućne ljubimce prilično teško pronaći, posebno okus ribe (s lososom m i haringe). "

Pogledajte video: YOU'LL REGRET NOT SEEING THIS EPIC SATAY VIDEO!!! (Travanj 2020).

Loading...