Babin - hrana za pse

Hrana za pse i mačke Babin je gotova suha hrana koja se proizvodi u Francuskoj. Hrana za pse Babin zastupljena je širokim rasponom Premium i Super Premium dijeta za pasmine različitih veličina i dobnih skupina. U proizvodnji stočne hrane poštuju se strogi standardi kvalitete: koriste se sirovine bez pesticida i GMO-a, više od 80% sastojaka francuskog podrijetla, dodani su prirodni antioksidanti. Prehrana se sastavlja pod nadzorom posebno stvorenog odbora prehrambenih veterinara.

Proizvođač

Babinu suhu hranu za pse i mačke proizvodi francuska tvrtka Codico koja je na tržištu stočne hrane već više od 20 godina. Tvornica se nalazi u Francuskoj, a za proizvodnju se koriste uglavnom lokalne sirovine. Codico stalno poboljšava proizvodni proces, modernizira opremu, razvija nove vrste prehrane.

Mnogo se pozornosti posvećuje kontroli kvalitete:

 • odabir prehrane provode kvalificirani veterinari;
 • sigurnost proizvoda prati se u svim fazama proizvodnje;
 • koriste se samo certificirane sirovine pouzdanih dobavljača;
 • korištene tehnologije u skladu su sa svim potrebnim standardima Europske unije.

Sastav hrane

Babinska dijeta temelji se na patku mesu i masnoći. Izvor je dobro probavljivih proteina koji podržavaju optimalnu probavu. Komponente prehrane odabrane su na način da udovolje svim potrebama životinje u energiji i hranjivim tvarima. Razmotrimo detaljnije:

 • Proteini. Glavni izvor proteina je meso patke (ovisno o raznolikosti prehrane, koriste se i pileće, svinjsko, janjeće ili lososovo meso). Udio mesa u prehrani je 35%. Patka meso je izvrstan izvor energije za pse. Hranjive tvari sadržane u njemu povoljno djeluju na kožu i omotač, osiguravaju normalno funkcioniranje tijela. Kao prirodni aromatični dodatak koristi se hidrolizat životinjskog proteina.
 • Masti. Babinove granule premazane su patkastim mastima, koje sadrže veliku količinu korisnih Omega-3 i Omega-6 masnih kiselina. Oni blagotvorno utječu na rad svih organa i sustava, posebno središnjeg živčanog sustava. To je lako probavljiv proizvod koji stvara privlačan okus i miris hrane.

 • Ugljikohidrata. Glavna komponenta žitarica je kukuruz. Također, pšenica i riža koriste se u nekoliko dijeta. Žitarice su izvor energije, stvaraju osjećaj sitosti.
 • Biljne komponente. Kaša od repe - potiče probavu, poboljšava rad crijeva. Pivski kvasac: izvor vitamina skupine B. Ekstrakt grožđa - jača zidove krvnih žila. Ovisno o prehrani, mogu se koristiti chia sjemenke, quillaya sapun, sjeme borare i laneno sjeme.
 • Dodatne komponente. Jaja u prahu: bogata vitaminima A, PP, grupom B, kao i elementima u tragovima. L-karnitin: sudjeluje u procesu probave masti, poboljšava rad srca. Sol: aromatiziranje. Limunska kiselina: pomaže poboljšati energetski metabolizam, prirodni je antioksidans. Glukozamin i hondroitin sulfat: povećavaju čvrstoću i elastičnost hrskavice. Vitamini A, E, D3, C. Elementi u tragovima: magnezij, natrij, klor, kalcij, fosfor, kalij.

Za i protiv

Hrana za pse Babin, kao i svaki proizvod, ima svoje pozitivne i negativne strane.

Prednosti ove hrane uključuju:

 • visokokvalitetni sastojci, koji su istaknuti na originalnom pakiranju;
 • veliki asortiman proizvoda koji vam omogućuje odabir hrane za vašeg ljubimca, uzimajući u obzir njegove pojedinačne karakteristike;
 • Babin ambalaža je tijesna, tako da njegov sadržaj nije izložen vlazi, miris ne nestaje;
 • u prehrani se koristi patkino meso i masnoće, koji su vrlo korisni za psa;
 • hrana se dobro probavlja, u osnovi, ne uzrokuje probavne probleme;
 • kombinacija sastojaka može zadovoljiti sve prehrambene potrebe životinje.

kontra:

 1. Na pakiranju je naznačeno da je u mesnoj komponenti 64% patke, ali preostali izvori proteina nisu navedeni. To omogućava proizvođaču da mijenja sastav po vlastitom nahođenju i da koristi manje kradljive ili jeftinije sirovine umjesto mesa.
 2. Velika količina kukuruza i njegovih sastojaka u prehrani smanjuje ukupnu korisnost hrane, jer upotreba žitarica u prehrani pasa (grabežljivaca, po prirodi) treba biti minimalna. Kukuruz je sirovina koju proizvođači često koriste kako bi smanjili troškove proizvodnje.
 3. Upotreba nekoliko glavnih komponenti (posebice kombinacija piletine ili patke s janjetinom ili lososom) neprihvatljiva je kod pasa sklonih alergijama. Hrana s više komponenti može izazvati neželjene reakcije: propadanje dlake i kože, osip, svrbež, kiselost očiju.

Asortiman i cijena

Hrana za pse Babin dostupna je za:

 • štenad i juniori;
 • odrasle male, srednje i velike pasmine;
 • za starije kućne ljubimce;
 • trudna i dojilja;
 • životinje s niskom aktivnošću i pretilošću (niskokalorična prehrana);
 • skloni alergijama;
 • s osjetljivom probavom.

Linija hrane sadrži prehranu različitih kalorija, tako da možete odabrati prehranu ovisno o aktivnosti životinje:

 • niska razina aktivnosti;
 • normalno;
 • povećana.

Asortiman uključuje obroke na bazi patke, piletine, janjetine, lososa. Među žitaricama koristi se kukuruz i riža. Postoji i hrana bez žitarica za životinje s alergijom na gluten.

Pored glavne prehrane, može se koristiti i ulje lososa. Ovaj dodatak prehrani izvor je polinezasićenih masnih kiselina Omega-3 i Omega-6, koje poboljšavaju imunitet i potiču središnji živčani sustav. Ulje se proizvodi od norveškog lososa u skladu sa strogim standardima kvalitete.

Cijena ovisi o vrsti hrane, njezinim komponentama i veličini pakiranja. Procijenjeni trošak Babina:

  • za 3-4 kg - od 1200 do 2100 rubalja;
  • za 15 kg - od 3400 do 7000 rubalja;
  • ulje 250 ml i 1000 ml - 1900 i 3500 rubalja, respektivno.

Trenutačnu cijenu hrane i hranu možete pogledati ovdje:

Recenzije uzgajivača

Valentina Vladimirovna, ljubavnica američkog kokerskog španjela (11 godina):

"Naša gospođa je u poodmakloj godini i ima fini okus. Hranilište menjamo često, jer ga nose (razumijem da se to ne preporučuje, ali to je priroda našeg kućnog ljubimca). Nedavno je odlučila isprobati Babina za pse Agi Plus Senior. mali, dobro ih žvače. Miris hrane je normalan, ništa gori i ništa bolji od ostalih. Dobro jede, pojede cijelu porciju. Stolica je pravilna, nije tekuća i nije suha. Općenito, hranom su zadovoljni. "

Inga, vlasnica Kurzhaara (7 godina):

"Ne mogu reći da hrana zaslužuje da bude klasificirana kao Super Premium. Besplatni uzorak dobio sam u supermarketu tijekom promocije. Nakon što sam pročitao njezin sastav, iznenadio sam se kako Super Premium hrana sadrži veliku količinu kukuruza (i u obliku prerađene žitarice i u obliku glutena). To ne bi trebalo biti u takvoj prehrani. Stoga je neću koristiti za svog ljubimca. "

Eugene, vlasnik boksera (6 godina):

"Ovu hranu koristim dok putujem u zemlju, more itd. Obično pas jede ravno, ali kad to zahtijeva situacija, koristim suhe granule. Također je vrlo dobro da na pakiranju postoji zatvarač sa zatvaračem - prikladno je odnijeti ga na put "Zrnce se ne drobe. Hranu jedu normalno, ne žale. Prema rasporedu odlazi u toalet. Pije više, ali to je normalno kod suhe hrane. Dobra hrana, nama odgovara."

Pogledajte video: Špiljski čovjek pse hrani keksom, mlijekom i čokoladom (Siječanj 2020).

Loading...