Brooksfield - hrana za mačke

Brooksfield je super premium klasa suhe hrane za mačke. Proizvodnja se nalazi u Italiji, odakle ulazi na rusko tržište već zapakirana u pakete raznih veličina. Prema proizvođaču, za pripremu obroka koristi se samo svježe meso bez alergenih žitarica (pšenica, kukuruz), soja, umjetni antioksidanti i GMO komponente. Riješiti se prednosti i nedostataka marke pomoći će detaljnija analiza asortimana i sastava proizvoda.

Asortiman

U asortimanu hrane za mačke Brooksfield postoji 6 mogućnosti za uravnoteženu dijetu s malim udjelom žitarica:

 • Odrasla mačka dva okusa (s govedinom ili piletinom) - za odrasle.
 • Mačić s piletinom - za mačiće stare 1-12 mjeseci, trudne i dojeće mačke s visokim sadržajem hranjivih sastojaka, vitamina i minerala potrebnih za razdoblje aktivnog rasta, trudnoće i dojenja.
 • Svjetlo / sterilizirano s piletinom - za prekomjerne težine ili sterilizirane kućne ljubimce.
 • Zatvoreni s puretinom - za odrasle mačke i mačke koje žive u zatvorenom.
 • Kontrola frizure s govedinom - za sprečavanje nakupljanja vune u trbuhu.

Kao dodatak zrnu u svakom proizvodu koristi se riža (koja je na pakiranju naziv) i ječam (navedeno u sastavu). Proizvodi se proizvode u mekanim pakiranjima od 400 g, 2 kg i 7,5 kg. Brava sa zatvaračem na svim vrstama ambalaže pomaže u sprječavanju širenja hrane i širenja njenog mirisa u skladištima. Dizajn hrane posebno privlači pažnju - različite slike djevojaka s pin-upom, uvijek uz mačku, koje bi ipak trebale podsjećati glavnog potrošača takve hrane.

Analiza sastava

Da biste procijenili sastav hrane Brooksfield, uzmite hranu / lagani sterilizirani način piletine i riže.

 • Proteini: dehidrirano i svježe pileće meso (29% i 20%, respektivno). Te komponente su naznačene na prvim mjestima sastava, što znači da čine osnovu stočne hrane, što je nedvojbena prednost. Također nam omogućava izračunati da je najveći dio sadržaja naveden na pakiranju na razini od 28% životinjskog porijekla. Ali imajte na umu da je piletina jedan od najčešćih alergena.
 • Masti: pileća mast i lososovo ulje. Prva komponenta bit će izvor esencijalnih omega-3 masnih kiselina, posebno linolne, druga će biti izvor omega-3 kiselina, kao i prirodni konzervans.
 • Ugljikohidrata. Njihovi izvori su dvije žitarice: riža i ječam. Prva sadrži malu količinu glutena, pa je pogodna za životinje s osjetljivom probavom i sklonošću alergijama. Ječam se smatra jednom od najboljih opcija za aditive u žitaricama u industrijskoj hrani jer ima nizak glikemijski indeks i visok udio kalorija.
 • Aditivi. Tapioka, škrobni proizvod iz korijena kasave, koji se koristi kao punilo i zgušnjivač, a sadrži i malu količinu biljnih bjelančevina, masti i vlakana, naveden je na 3. mjestu u sastavu.

Hrana se također obogaćuje izvorima vlakana (u obliku dehidrirane mrkve, jabuke, lucerke, rajčice, borovnice), prirodnim prebioticima za normalno funkcioniranje probavnog trakta životinja (u obliku manonoligosaharida, inulina iz cikorije), prirodnim antioksidansima, vitaminima i mineralnim sastojcima, uključujući taurin, što je posebno važno za zdravlje mačke, ali se ne sintetizira u tijelu.

Metilsulfonilmetan i glukozamin doprinose održavanju mišićno-koštanog sustava, dok ekstrakt yucca shidiger pomaže smanjiti neugodan miris izlučevina.

Prednosti i nedostaci

Među prednostima hrane za mačke Brooksfield su:

 • visok udio mesnih sastojaka u sastavu;
 • upotreba prirodnih konzervansa i antioksidanata;
 • nedostatak alergenih žitarica;
 • uravnotežen vitamin i mineralni sastav.

Što se tiče nedostataka, mogu se uzeti u obzir glavni nedostaci - nedostatak podataka o udjelu većine sastojaka u sastavu i niska prevalencija marke u trgovinama. Također, za nekoga nedostatak može biti proizvodnja Brooksfielda posebno za rusko tržište.

Cijena

Krmu Brooksfield možete kupiti uglavnom u internetskim trgovinama za kućne ljubimce ili na pojedinačnim stacionarnim prodajnim mjestima (uglavnom na velikim). Procijenjene cijene za hranu različitih količina ambalaže:

 • 400 g - od 299 rubalja.
 • 2 kg - od 1112 rubalja.
 • 7,5 kg - od 3.185 rubalja.

Trenutačnu cijenu hrane i hranu možete pogledati ovdje:

Pregledi veterinara

Ćiril, veterinar sa 7 godina iskustva:

"Brooksfield mačka hrana relativno je nov proizvod za rusko tržište. Zadovoljni smo sastavom koji se temelji na prirodnom mesu i nedostatku sintetskih komponenti. Na prvi pogled to je dostojan predstavnik svoje klase s optimalnom cijenom. Među vlasnicima koji su prešli na hranjenje mačaka u Brooksfield, pritužbe na probleme životinje nisu imale zdravlje. "

Ivan, veterinar državne klinike:

"Glavne prednosti obroka Brooksfield su velika količina životinjskih bjelančevina, odsutnost najalergenijih žitarica, uravnotežen vitaminski i mineralni sastav za održavanje zdravlja mačaka. Preporučujem ne zaboraviti da je i piletina potencijalni alergen, iako u praksi nisam primijetila alergijske reakcije prilikom hranjenja tim namirnicama. proizvođač pozicionira proizvode kao standardnu ​​dijetu za životinje koje nisu alergične. "

Recenzije vlasnika

Natalia, vlasnica Maine Coona

"Prvi put smo kupovali hranu Brooksfield po savjetu konzultanta trgovina za kućne ljubimce. Počeli smo s malim pakiranjima od 400 g, sada uzimamo 2 kg odrasle mačke, izmjenjujući okuse govedine i piletine. Povremeno uzimamo dijetu Hairball Control. Stolica se vidno normalizirala (ranije je bila tekuća) i stanje se poboljšalo vuna, prestao se penjati. Također bih želio da vlažna hrana ovog proizvođača povremeno mazi kućnog ljubimca. "

Elena, vlasnica domaće mačke:

"Ovo je jedina hrana koju moja blistava markiza jede s apetitom. Posebno sam zadovoljan dobrim sastavom po izvrsnoj cijeni. Vodim se preporukama za pakiranje prema težini. Mačka uvijek jede s apetitom, ali nikad nisam pitala o dodacima čemu služi Ja sam pokazatelj dostatne prehrane. Nije bilo problema sa probavom, kaput je mekan i sjajan, aktivnost je normalna. Jedini problem je nemoguće kupiti u najbližoj trgovini, pa morate odmah naručiti par s Interneta akovok spremiti na utovar. "

Pogledajte video: Spasavanje dece na Zvezdari (Studeni 2019).

Loading...