Nisam mogao preživjeti pola tretmana, da nije bilo moje Lily ...

24-godišnja Faye Talbot bila je u odjelu za teško bolesne pacijente u krevetu. Sada ona govori cijelom svijetu svoju nevjerovatnu priču ...

Nevjerojatna priča o prvom licu

Prvo sam se razbolio u dobi od 12 godina. Sve je počelo sa stomačnim problemima, a onda su se pojavila pitanja s mojim koljenom. Tada mi je liječnik utvrdio skoliozu (zakrivljenost kralježnice). Međutim, prije tri godine dijagnosticiran mi je Ehlers-Danlos sindrom - bolest vezivnog tkiva. To je uzrokovalo ginekološke bolesti, dislocirane zglobove i probleme sa srcem i pritiskom. Kao rezultat toga, počeli su poremećaji u radu želuca, poremećena je pokretljivost crijeva, liječnici su me morali hraniti kroz kapaljku. Samo preko vena mogao sam biti nahranjen, kako bih podržao svoju snagu. Pored ovih tegoba, imam još puno drugih bolesti, uključujući osteoporozu, skoliozu i poremećaje krvarenja.
Pa ispada da sam skoro sve tri godine proveo ili u krevetu ili u invalidskim kolicima. Provela sam nekoliko mjeseci u raznim bolnicama, ležeći na intenzivnoj njezi tri puta, obavljene su mnoge velike operacije.

Novi prijatelj

Lily smo uzeli 2004. godine. Bio sam bolestan nekoliko godina i prognoze su bile nezadovoljavajuće, pa smo odlučili da mi treba mačka koja mi pravi društvo kod kuće.

Otišli smo u našu lokalnu organizaciju za zaštitu mačaka, vidjeli smo puno mačića, ali nijedan od njih mi nije potonuo u dušu, općenito, nije se svidio. Tada je u našem drugom posjetu bila trudna mačka, pa su nam rekli da se vratimo kad joj se rode mačići. Vratili smo se kad su mačići imali tri tjedna i čim sam ugledao Lily, shvatio sam da je poslana kao da je za mene. I sama je došla pravo do mene i dopustila mi da je pokupim, igrala se sa mnom - bilo je to kao da mi daje dozvolu da je uzmem k sebi.

Sjećam se prve noći kad smo je doveli kući; sjedila mi je na grudima i samo me gledala cijelu noć - uvijek ću se sjećati kako je te večeri sjedila sa mnom.

Lily se vrlo brzo navikla na kuću i na nas. Ona je najbolja suputnica o kojoj sam mogao samo sanjati. Jednom sam bio u kupaonici, a ona je hodala po rubu, na što sam joj rekao: "Pazi Lily, inače ćeš pasti!". Pet minuta kasnije plotirajte se! Kad sam je izvukao, potrčala je dolje i sjela kraj vatre. Lily je izgledala poput mokrog štakora! Ali upozorio sam je, ali ona me nije poslušala, ništa - ovo bi joj bila pouka!

Nedavno sam posjetio organizaciju "nestalih ljudi", jer se najdraža izgubila. Ne bismo je mogli pronaći nekoliko sati. Moj otac i brat otišli su u šetnju gradom u potrazi za njom, srećom - nisu je našli. Nisu došli k meni jer me nisu željeli brinuti, ali srećom moja je majka čula zvonjavu zvona na mačjoj ogrlici i na kraju smo pronašli Lily. Skrivala se iza ormara! Obožava se skrivati ​​u malim sobama, a često je nije mogla pronaći jer je stisnuta u minijaturnu veličinu!

Savršena noćna sestra

Kad je Lily još bila mačkica, još sam se mogla natjerati da se popnem stubama. Jednom, kad mi je sonda blokirala - alarm se ugasio - Lily je postala vrlo uzbuđena, nervozna i počela glasno maziti po majci pa je otišla gore. I sada, svaki put kad se oglasi alarm, Lily trči i zove moju mamu! Lily je jako pametna i kad sam nazvala roditelje, moj je ljubimac skočio iz kreveta, potrčao i tražio ih zbog mene. Nikad je nismo naučili kako to učiniti, samo je sve naučila!

Kad god odem u bolnicu, uvijek se fotografiram sa svojom voljenom Lily. A kad se osjećam tužno ili povrijeđeno, pogledam njezinu sliku i maštam o tome što ona sada može raditi kod kuće. Pomaže mi da se smirim dok sam izvan kuće. Nedostaje nam jedno kad sam u bolnici. Kad je Lily bila mlađa, postala je jako bolesna zbog stresa, jer sam dugo bila u bolnici. Veterinar nam je rekao da je to zato što je jako dugo bila daleko od mene.

Lily noću spava pokraj mene na svom krevetu. Šalimo se i zovemo je "moja noćna sestra". Već ima 10 godina, malo je ostarila, postala je siva, tako da više nije živahna kao prije. Ali Lily još uvijek ispunjava moj život smiješnim trenucima! Igra se tako smiješno sa svojim igračkama, unatoč starosti. Bila mi je stalna pratilac otkad sam je doveo kući. Kitty mi pruža svoju ljubav, ne zahtijevajući ništa zauzvrat.

Stvarno ne mogu zamisliti svoj život bez Lily, osjećam da dok je ona oko sebe znam da će sve biti u redu. Lily je svjetlost mog života, a ja ne bih uspio otići ni pola onoga što sam doživio.

Pogledajte video: Stress, Portrait of a Killer - Full Documentary 2008 (Ožujak 2020).

Loading...