Hrana za pse Brit Care

Na policama trgovina za kućne ljubimce pojavila se hrana za pse Brit Care zahvaljujući britanskoj tvrtki Brit - Vafo Praha s.r.o. Ova je tvrtka prilično mlada, ima nešto više od 20 godina, ali vrijedi konkurencije, kao renomirani europski brendovi, te kanadski ili američki proizvođači hrane za kućne ljubimce. Prema pregledima, Brit Care hrana za pse već je osvojila tisuće kupaca u našoj zemlji.

Hrana za pse Brit Care sada je dostupna u 55 zemalja na svim kontinentima, čak i u dalekoj Australiji. Među brojnim značajnim zaslugama i certifikatima tvrtke ističe se najprestižnija međunarodna nagrada Global Pet Forum Awards, primljena 2014. godine. I 2016. brend Brit zaslužio je titulu najboljeg češkog branda.

Asortiman obroka

Proizvodi ove marke dostupni su u dvije formulacije: Brit Premium (plava ambalaža) i Brit Care (bijela pakiranja). Bolje su recenzije pseće hrane za Brit Care jer ona spada u super premium dijetu, a niži razred kolege je premium hrana.

Sva suha hrana za pse Brit Care može se podijeliti na liniju Brit Care bez žitarica, hipoalergenu i posebnu dijetu za kućne ljubimce sa posebnim potrebama.

Brit Care recepti bez žitarica potpuno su bez žitarica, a glavni sastojci su losos (32-35%) i krumpir (28-34%).

Sva ostala suha hrana za Britove pse, čiji su pregledi u većini slučajeva hvale, hipoalergeni su.

Nema piletine i žitarica poput pšenice ili kukuruza - to su proizvodi koji najčešće uzrokuju netoleranciju na hranu kod pasa.

Posebna hrana za pse Brit Care Endurance dizajnirana je za aktivne životinje koje su redovito izložene visokim tjelesnim aktivnostima - njezin recept temelji se na patku mesu (46%) i riži (30%).

Brit Care Dog Champion namijenjen je psima koji sudjeluju u izložbama i izložbama. Posebna se pozornost posvećuje održavanju ljepote kaputa i zdrave kože. Temelji se na sastojcima poput lososa, haringe i riže.

Glavne komponente u Brit Care osjetljivoj prehrani za pse su meso jelena (36%) i krumpir (35%). Namijenjen je kućnim ljubimcima s intolerancijom na hranu ili životinjama s osjetljivim želucem.

Druga posebno formulirana hrana je Brit Care Weight Loss, posebno dizajnirana za četveronožne prekomjerne kilograme. Njegova formula temelji se na sušenom kuniću (36%) i riži (35%).

Linija specijalizirane hrane prikladna je za životinje svih pasmina i stadija života. Ostatak hrane za pse Brit Dog Care omogućuje vam preuzimanje hrane:

 • za štenad -Brit Care Puppy, Junior;
 • za odrasle pse - Brit Care Adult;
 • za kućne ljubimce starije dobi - Brit Care Senior;
 • za male / srednje / velike pasmine - Brit Care Small / Medium / Large pasmina;
 • za divovske pasmine (samo inačica bez žitarica) - Brit Care Gian-free Giant;

Sastav suhe hrane

Za detaljan pregled uzeli smo Brit Care hranu za pse, čija je recenzija rasprostranjenija od ostalih - dijeta Brit Care za odrasle male pasmine.

Nijedna dijeta super premium klase ne smije sadržavati kemijske aditive u obliku boja, konzervansa ili aroma. Također isključuje prisustvo nekvalitetnih uzgajanih vrsta, koje se ponekad skrivaju i pod skrivenim imenom "ptica" ili "meso". Kao rezultat naše analize, takve komponente nisu pronađene.

Sadržaj hranjivih sastojaka je sljedeći: 28% sirovih bjelančevina, 17% masti, 2,5% sirovih vlakana, 10% vlage, 7,2% pepela. Do sada možemo tvrditi da je ova prehrana dobro uravnotežena, a samo nizak postotak vlakana uzrokuje pritužbe.

Ovdje je popis prvih pet sastojaka:

 • Jagnjeće brašno od mesa - 40%;
 • Riža - 36%;
 • Pileća mast
 • Osušena jabuka
 • Riblje ulje lososa - 2%.

Proteini

Prvo mjesto zauzima janjeće brašno u količini od 40%. Imajte na umu da je ovo pošteno određena komponenta, što znači da proizvođač ne pokušava ukrasiti svoj proizvod.

Janjeće brašno je jedan od najboljih izvora proteina, a pripada lako probavljivim i hipoalergenim proteinima.

Nakon sušenja i mljevenja mesa, dobiva se proizvod koji je tri puta veći od svježeg mesa u odnosu na sadržaj bjelančevina.

Ugljikohidrati

Uloga izvora ugljikohidrata u Brit Care hrani (Brit Care) za male pse daje se riži. Ovaj proizvod od žitarica smatra se najmanje alergičnim među žitaricama. Uz to, bijela riža (rafinirane cjelovite žitarice) sadrži visokokvalitetne ugljikohidrate, kao i djelić biljnih bjelančevina i vlakana. Njegove prednosti uključuju sposobnost učvršćivanja stolice i snižavanje kolesterola u tijelu.

Masti

Treće mjesto na popisu sastojaka hrane za životinje je pileća mast. Vrlo korisna i važna komponenta u prehrani životinja. Blagotvorno utječe na zdravlje kože i kaputa, sadrži veliku količinu linolne kiseline. Osim nje, u sastavu se nalazi i mast lososove ribe, koja je bogata omega kiselinama, koje su od velike vrijednosti za zdravlje kućnog ljubimca. Iako je njegov udio svega 2%, ovaj sastojak ipak se može pripisati prednostima Brit Care hrane za pse.

Dodatni sastojci

Neke može zbuniti takva komponenta u prehrani psa kao sušene jabuke, međutim, oni su izvrstan izvor vlakana, topljivih ugljikohidrata, pektina i vitamina. Jabuke su bogate kalijem, borom i beta-karotenom.

Prisutni su i prirodni hondroitin i glukozamin, u obliku ekstrakta hrskavice i ljuska rakova. Sastav uključuje širok spektar ljekovitog bilja i voća: juka, ružmarin, mliječni čičak, agrumi, klinčići.

Prilično egzotični sastojak hrane za pse Brit Care je kurkuma. Imajte na umu da ima antibakterijska svojstva i moćan je antioksidans.

Prednosti hrane

 • Hipoalergeni sastav i širok raspon;
 • Visokokvalitetni izvor proteina;
 • Potpuni niz neophodnih vitaminskih i mineralnih dodataka;
 • Prisutnost prebiotika koji poboljšavaju crijevnu pokretljivost;

Nedostaci hrane

 • Samo 2,5% vlakana u ovoj prehrani, prema našem izvoru, može se smatrati jedinom nedostatkom ove prehrane.

Recenzije feeda

Tradicionalno smo analizirali tematska mjesta i forume kako bismo prikupili najrelevantnije kritike o Brit Care hrani za pse i uvjetno ih podijelili u 2 skupine.

Recenzije kupaca

Što se tiče povratnih informacija dobivenih od vlasnika o hrani za pse Brit Dog Care, može se tvrditi da je velika većina bila zadovoljna proizvodom. Pregledom dojmova ljubitelja pasa na raznim forumima utvrdili smo sljedeće:

 • Dijete ovog branda opetovano pomažu četveronožnim ljubimcima koji pate od probavnih smetnji. I vlasnik napokon može odahnuti s olakšanjem, bezuspješno je pokušao prije ove druge hrane.
 • Nakon 3-4 mjeseca hranjenja Champion dijetom, gotovo 90% kućnih ljubimaca primjetno je poboljšalo stanje svoje dlake: ona postaje zdravija i sjajnija, prestaje se valjati i perut nestaje.
 • U vrlo rijetkim slučajevima (oko 3-4%), kućni ljubimac nije volio ovu dijetu. Evo, kako kažu: "ne raspravljaju se o ukusima."

Najčešći komentari:

Ali postoje i takvi:

I to:

Recenzije veterinara

Da li smo vidjeli različito mišljenje o Brit Care hrani za pse gledajući recenzije veterinara? Odgovaramo iskreno - ne. Općenito, položaj veterinara u vezi s hranom Brit Care je dobar. Evo što smo uspjeli saznati analizirajući njihova mišljenja dostupna na Internetu:

 • Promjena hrane (iz druge marke u Brit Care) normalna je, bez negativnih reakcija. Kod više od polovice životinja koje su jele premium dijetu, težina se stabilizira, nestaje loš dah i postoji pozitivan trend u analizama tijekom procesa oporavka.
 • Primjetan rezultat i napredak često se primjećuje kod pasa s alergijama nakon prelaska na ovu dijetu, čak i u naprednim i teškim slučajevima.
 • Uvijek će biti nekoliko slučajeva kada te dijete iz različitih razloga nisu prikladne. Samo trebate zapamtiti da je svaki organizam individualan.

Trenutačnu cijenu hrane i hranu možete pogledati ovdje:

Cijena

Vrijedno je napomenuti da će bez žitarica i specijalizirani obroci ove marke koštati potrošača malo više od običnih - ta razlika može biti oko 600-1000 r. po vrećici težine 12 kg.

 • Za osjetljivu probavu - Brit Care Sensitive Venison i krompir 12 kg. - 5200-5300 rub.
 • Bezrezervno za odrasle pse - Brit Care Bez zrna, losos i krompir 12 kg. - 4500-4700 rub.
 • Za mini pasmine - Brit Care Adult Small Breed Lamb & Rice 7,5 kg. - 2600-2800 rub.
 • Za velike kućne ljubimce - Brit Care Odrasla janjetina i riža 12 kg. - 3900-4100 rub.

Prema našem izvoru, obroci ove marke zauzimaju mjesto među najboljim dodacima u segmentu hrane super premijske klase. Mogu se preporučiti vlasnicima za svakodnevno hranjenje pasa.

Pogledajte video: Tester#3 Royal Canin vs Brit Care (Siječanj 2020).

Loading...