Hrana za pse Zooring

U posljednje vrijeme raste popularnost hrane za pse Zooring, cjelovite prehrane za životinje proizvedene u Rusiji. Nakon analize proizvođača i samog proizvoda, možete saznati jesu li ti izbornici dobri i odgovaraju li svim prijavljenim karakteristikama.

Proizvođač

Domaći proizvođač hrane za životinje Zooring nalazi se u selu Gribki, Moskovska regija, a sama proizvodnja se vrši u trećem poduzeću - to je uobičajena pojava u naše vrijeme. Prema jamstvima tvrtke, sva stočna hrana proizvodi se isključivo na uvoznoj opremi i u skladu je s visokim međunarodnim standardima prehrane stoke. Najbolji nutricionisti i veterinari sudjelovali su u razvoju formulacija Zooring.

Proizvodna linija američke tvrtke Wenger i vakuumsko ubrizgavanje masti u pelet stavljaju obroke Zooring u ravnopravnost sa svjetskim liderima na tržištu. Posebno se napominje da se svi meniji podvrgavaju nanotehnološkom cijepanju na molekularnoj razini što doprinosi boljoj probavljivosti proizvoda.

Pored svih tehnoloških karakteristika, proizvođač izviješta da su sve sirovine od kojih se sastoje obroci najviše kvalitete i pogodne za ljudsku upotrebu. Također se primjećuje da svaka serija proizvoda prolazi najstrožu kontrolu kvalitete i dobiva certifikat. Međutim, zahvaljujući proizvodnji u Rusiji, cijena gotovog proizvoda mnogo je niža nego kod uvezenih analoga.

Asortiman

Čitava raznolikost okusa suhe hrane za pse Zooring podijeljena je u dvije linije - Standard i Profi. U standardu postoji podjela prema dobi i aktivnosti, kao i ukusima same hrane:

 • Ptičja mješavina;
 • Ptičja mješavina s rižom;
 • Mesna dijeta;
 • Meso miješati.

Svi su ovi meniji dostupni u vrećama od 10 i 20 kg.

U profesionalnoj liniji postoji mnogo više raznolikosti. Već postoji razdvajanje prema veličini pasmine, dobi i razini aktivnosti psa. Tu je i hrana za brze i sterilizirane životinje. Izvor životinjskih bjelančevina je patka, mlado teleće meso, losos, pureće meso, janjetina i teletina. Riža je proglašena izvorom biljnih bjelančevina i ugljikohidrata - dodaje se raznim receptima u kombinaciji s različitim vrstama mesa ili ribe.

Čak i u prednosti ove serije postoji hrana s dodatkom hondroitina i glukozamina, koji su prisutni u različitim varijacijama okusa. Posebna komponenta može se nazvati hondroprotektivnim sredstvom - prisutna je i u mnogim feedovima serije.

U liniji Professional postoji više od 20 sorti, međutim sve njihove razlike svode se na različite kombinacije gore navedenih komponenti.

Pored suhe hrane, robna marka Zooring svojim kupcima nudi vlažna stočna hrana. To su lamisi od folije, težine 100 grama, a zastupljeni su takvim ukusima:

 • S bijelom ribom;
 • Moskovska delicija;
 • Mesna mješavina;
 • Meso mladih kokoši.

Pored ovog asortimana, postoji i fricassee od takvog mesa: janjetina, teletina, losos, puretina, zec.

Zahvaljujući ovom izboru, bilo koji uzgajivač može odabrati upravo onu vrstu hrane koja će zadovoljiti potrebe njegovog ljubimca. Ali što je s kvalitetom? To se može prosuditi samo učenjem točnog sastava hrane za pse Zooring.

Struktura

Da biste točno saznali od čega se priprema hrana Zooring, najbolje je da pročitate sastav izbornika Active Dog s lososom i rižom iz profesionalne linije. Ovo je super premium hrana koja je najsvestranija i koja će odgovarati većini životinja kao stalna prehrana. Dakle, sastav je sljedeći:

 • Dehidrirano meso ribe (losos najmanje 50%) i peradi;
 • riže;
 • kukuruz;
 • Hidrolizat jetre;
 • Ulja i životinjske masti.

To je osnova formule. Preostala hranjiva su vjerojatniji aditivi, budući da je njihov udio u sastavu prilično mali. Dakle, popis se nastavlja s lanenim sjemenkama, ribljim uljem lososa, dehidriranim ekstraktom kvasca i lizin monoklorohidratom. Završava popis komponenti mineralnog i vitaminskog kompleksa. Ovo je cijeli sastav naveden na pakiranju.

Zajamčeni sadržaj hranjivih sastojaka je sljedeći:

 • Protein - 26%;
 • Masti - 15%;
 • Voda - 9%;
 • Vlakna 2,04%;
 • Sadržaj pepela - 7,39%.

Energetska vrijednost - 19.146 MJ / kg.

Protein

Izvor proteina na ovom jelovniku su losos i perad. Kako nije određena sorta i vrsta ptica, najlogičnije je pretpostaviti da se koristi piletina. I losos i perad dobri su izvori bjelančevina za pse, ali početno stanje sirovina - bilo da je riječ o mesu, cijelim leševima ili čak i muljevitim proizvodima - nije naznačeno. Takva oskudica informacija ne daje potpunu sliku. Osim mesa, proteine ​​daju i usjevi: riža i kukuruz sadrže mali postotak bjelančevina.

Mast

Naznačena su dva izvora lipida: ulja i životinjske masti i riblje ulje lososa. Riblje ulje je izvrstan izvor lipida, a sadrži i puno omega-3 i omega-6 polinezasićenih masnih kiselina. No, do „ulja i životinjskih masti“ postavljaju se pitanja: od kakvih ulja, u kakvoj su kvaliteti i odakle se dobivaju - misterija je u sedam pečata. Možemo samo reći da je životinjska masnoća obično niske kvalitete, a dobiva se topljenjem iz otpada nakon deboniranja trupla.

Ugljikohidrati

Riža s kukuruzom (u stvari s kukuruzom) izvori su ugljikohidrata, a sudeći po njihovoj poziciji na popisu sastojaka, u sastavu ih ima prilično malo. Pas treba ugljikohidrate, ali bjelančevine su važnije, što znači da bi meso bilo prikladnije od žitarica. Ali to je - to jest.

Dodatni sastojci

 • Hidrolizirana jetra prirodan je okus. Činjenica je da kad se ukloni voda i dodaju enzimi, jetra stječe snažan ugodan miris, pa se zato često koristi u hrani za životinje. Ovo je dobra komponenta, međutim nije naznačeno koja je jetra koristila - ptice ili životinje.
 • Laneno sjeme je izvor omega-3, kao i mnogih zdravih vitamina. Sadrži biljna vlakna koja povoljno djeluju na probavu.
 • Kvasac - izvor vitamina B, posebno je koristan za kožu i dlaku. Uz to, izvor su prebiotika.
 • Lizin monoklorohidrat važna je aminokiselina koja sudjeluje u apsorpciji kalcija. Od velike je važnosti za zdravlje kostiju i zuba psa.
 • Vitaminsko-mineralni kompleks - premiks, osmišljen da osigura potrebnu razinu mikro i makro elemenata u prehrani.

Na temelju prethodnog možemo zaključiti da hrana ispunjava zahtjeve za segment premium hrane, ali ne doseže super premium, posebno holističku klasu (kako je to naznačio proizvođač).

Cijena

Cijena obroka za pse marke Zooring u internetskoj trgovini same tvrtke iznosi:

 • Aktivni pas sa lososom i rižom za odrasle: 2040 rub. za 10 kg .;
 • Zooring Janjetina i Riža: 2300 rub. za 10 kg .;
 • Aktivna mješavina ptica Standart: 1570 rub. za 10 kg., i 2895 rubalja. za 20 kg. torba.

Preostali okusi koštaju približno isto, s razlikama u nekoliko stotina rubalja.

Mokri jelovnici koštaju 720 rubalja. za pakovanje od 16 lamera (to jest 45 rubalja za 100 g pakiranja), bez obzira na ukus.

Trenutačnu cijenu hrane i hranu možete pogledati ovdje:

Recenzije

Karen Poghosyan, voli uzgajivačicu:

"Kada sam započeo s psom, bio sam siguran da nema bolje prehrane od prirodne. Ali tada, kad nije bilo dovoljno vremena za kuhanje, odlučio sam Orion prenijeti na suhe krokete. Potražio sam na Internetu i odlučio kupiti hranu za pse ZooRing - recenzije o njemu nisu bile loše, a cijena podmićena. Pas je u početku jeo nevoljko, ali potom ga je očito okusio - sada mu je to stalna hrana, a ja nemam nikakvih pritužbi - pas je zdrav, aktivan i izgleda najbolje! "

Vladimir, vlasnik pekinezer Nessi:

"Moja najdraža jede sve - pa sam je odlučila nahraniti pripremljenom hranom - što je prikladnije, a tamo je ravnoteža hranjivih sastojaka bolja nego što je mogu sama kuhati. Po savjetu prijatelja kupila sam hranu za ZooRing kao uzorak - prodala se u našoj trgovini za kućne ljubimce, gdje sam Kupujem sve što trebam. Odmah je počela jesti s užitkom i nastavlja istim tonom - voli hranu, ali samo mi treba ovo. I cijena je normalna - nije poput stranih dijeta. "

Alexander Sergeev, veterinar privatne prakse:

"Moji posjetitelji traže od njih da savjetujem njihovim ljubimcima dobru hranu. Savjetujem, ali često uzgajivači nisu zadovoljni cijenom - visokokvalitetna mesna stočna hrana nije baš jeftina. Premija može biti kompromis, na primjer, ZooRing. To su prilično kvalitetna hrana koja se može koristiti za svakodnevnu prehranu. No, vrijedi zapamtiti da je prilikom hranjenja suhih kroketa potrebno povremeno promatrati veterinar - jer psi nisu uobičajeni jesti takvu hranu".

Pogledajte video: Otkrivamo Top 5 Loših Hrana Za Pse Lista Loše Hrane Za Pse (Siječanj 2020).

Loading...