Idi hranu (Idi!) Za mačke

Od 1999. godine nova tvrtka iz Kanade, Petcurean, ulazi na tržište stočne hrane. Tvrtka je osnovana u Fraser Valleyu, Britanska Kolumbija. Stvorila dva ljubitelja životinja, ova je tvrtka odabrala vjeru - za životinje kao i za ljude. Naglasak je na tome kada se spominje kvaliteta sirovina - svi proizvodi koji dolaze u proizvodnju označeni su kao humani stupanj, odnosno prikladni za prehranu ljudi. Prema riječima proizvođača, sve komponente dolaze svježe, a kupuju se isključivo od poljoprivrednika u obližnjim zemljama. Na taj se način izbjegava dug transport i očuvanje, a na kraju poboljšava i kvaliteta proizvoda.

U Kanadi se proizvodi puno visokokvalitetnih krmiva, što je točno GO mačja hrana! ističe se na njihovoj pozadini? Prva i najznačajnija - ova se hrana definitivno može pripisati prehrani holističke klase za životinje. Kvalitetno meso, prisustvo voća i povrća, sadržaj vitamina i minerala - sve to čini GO! Idealno za svakodnevno hranjenje vašeg kućnog ljubimca. Druga razlika od mase drugih marki je linija od 4 hranjenja koja pokrivaju sve pasmine i uzraste domaćih purica.

Asortiman hrane za mačke GO!

U redu Go! postoje samo četiri vrste hrane i lako se razlikuju po bojama na pakiranju. Dakle, potrošaču su na raspolaganju:

 • Hrana bez žitarica koja sadrži 4 vrste mesa Fit + piletina bez zrna, Turska, recept za patku mačku (ljubičasta pruga na pakiranju);
 • Cjelovito pileće i lososovo meso s povrćem i voćem Daily Defense (ružičasta šipka);
 • Hrana za kućne ljubimce bez žitarica sa osjetljivom + Shine osjetljivom probavom s pastrmkom i lososom (zelena traka na pakiranju), kao i patkom (žuto označavanje).

Najviše univerzalna dnevna prehrana je hrana s 4 vrste mesa u sastavu. Međutim, vrijedi obratiti pažnju da u svom sastavu ima oko 48% životinjskih proteina. To je, naravno, sjajno i mačka će se sigurno svidjeti ovoj vrsti hrane, ali neke se životinje ne mogu nositi s asimilacijom takve količine mesa. Vrijedno je prijeći s druge prehrane na ovu vrstu prehrane, miješajući staru hranu s novom.

Također dobra opcija za zdravu prehranu bila bi suha mačja hrana GO! s cijelom piletinom. Svježi pileći file koji se koristi u sastavu idealan je za male grabežljivce kao izvor proteina. Dodaci u obliku povrća i bobica čine hranu ne samo srdačnom, već i korisnom.

Ako je vaša mačka naporna ili mu je želudac previše osjetljiv, najbolje je stati na hrani bez žitarica s pastrmkom ili piletinom. Probiotici i prebiotici kao dio takvog obroka savršeno utječu na probavu hrane, što znači da će se vaša mačka osjećati sjajno!

Postoji još jedna značajka da GO suha hrana za mačke! razlikuje se od konkurencije - zrnca svih obroka marke su mala, pa mačke jedu mnogo bolje. Ne moraju grickati i mljeti krokete, što ponekad postaje razlog za odbijanje nove vrste hrane.

Mačja hrana GO !: sastav i hranjiva vrijednost

Da bismo došli do dna istine i saznali sve nijanse u vezi sa sastavom ove hrane, provest ćemo detaljnu analizu svih sastojaka na primjeru GO! Fit + besplatno 4 vrste mesa. Iz naziva se podrazumijeva da u sastavu postoje 4 vrste mesa, ali to nije sasvim točno. Izvori proteina su patka, piletina, puretina i losos. Dakle, od čega se sastoji?

sastojci:

 • sušena piletina
 • svježeg pilećeg mesa
 • svježi pureći file
 • suho meso patke
 • suhi file lososa
 • sušeno pureće meso
 • svježe meso slatkovodne pastrve

Nakon toga slijedi pileća masnoća, prirodni okus ribe, grašak grašak, krumpir, dehidrirana jaja, krumpirovo brašno, tapioka, svježi file lososa i patke, riblje ulje lososa. Tada je naznačen čitav niz povrća, voća i bobica: bundeva, jabuka, mrkva, banana, borovnica, brusnica, leća, brokula, špinat, trava lucerke, slatki krumpir, kupina, papaja i ananas. Uz to, tu su tvrdi sir, fosforna kiselina, sol, kalijev klorid, DL-metionin, taurin, cikorija, laktobacili, kompleks vitamina i minerala, yucca Shidiger, kao i ružmarin.

Dali smo sastav naveden na pakiranju. Impresivno, zar ne? Doista, mnogi feedovi, čak i holistička klasa, će zavidjeti takvom sastavu, a da ne spominjemo super premium marke koje su popularne na našem tržištu.

Dajemo zajamčenu analizu hrane:

 • Proteini: - najmanje 48%; (izvrstan pokazatelj, znatno veći od prosjeka u sličnim feedovima)
 • Masti: - najmanje 18%; (dobro, malo iznad prosjeka)
 • Vlakna: - najviše 1,5%; (ispod prosjeka)
 • Vlažnost: - maksimalno 10%; (normalna vrijednost)
 • Sadržaj pepela: - maksimalno 9%. (dobar sadržaj pepela)
 • Sadržaj kalorija iznosi oko 4300 kcal / kg.

Proteini

Sadržaj bjelančevina od 48% zaslužuje posebnu pozornost, posebno jer su izvor proteina četiri vrste životinjskog mesa i ribe. Ogroman plus za hranu je činjenica da je meso u sastavu svježe ili dehidrirano (dehidrirano). U prehrani ne postoje uzgajivači sumnjive kvalitete, kao ni razni otpadni ostaci. Dakle, sastav mačje hrane GO! - zaslužuje izvrsnu ocjenu! Također, prvih sedam pozicija u sastavu su meso i riba - to ukazuje da je većina hrane proteinima korisna za mačku.

Masti

Masti su predstavljene u sastavu u obliku ribljeg i pilećeg masti. Ovo je idealan izvor lipida za hranjenje mačke - lako se apsorbira i ne šteti jetri. A riblje ulje sadrži i polinezasićene masne kiseline, što je vrlo korisno za tijelo. Pohran je i izvor masti.

Ugljikohidrati

O ugljikohidratima u sastavu nije riječi, ali proizvođač ima pravo na to. Jednostavnim proračunima grubo smo utvrdili da ta hrana sadrži oko 13% ugljikohidrata. Krompir i slatki krumpir izvor su, a ovo je, kao što znate, umjereno korisna hrana za mačke

celuloza u obliku mnogih voća i povrća - to je vrlo dobro, posebno ako se uzme u obzir raznolikost sastojaka biljnog podrijetla. Ne sadrži žitarice osim hrane životinje čak i visoke klase koja je obično grijeh.

Posebno vrijedi spomenuti voće, bobice i bilje koje se koriste u ovoj hrani. Uz pravilnu obradu, takav će set osigurati prirodni sadržaj vitamina i minerala, potrebnih za bilo koje živo biće. Zahvaljujući izvrsnom receptu, zauvijek možete zaboraviti na dodatne vitaminske komplekse i mineralne dodatke - sve je već u svakodnevnoj hrani vaše mačke. Upravo zbog toga GO mačja hrana dobiva pozitivne kritike zadovoljnih uzgajivača širom svijeta.

bikovski - Vitalna komponenta koja održava mačje oči, sluh i srce. Problem je što mačka sama nije u stanju proizvesti ovu aminokiselinu, ali treba joj. Stoga je takav dodatak hrani za životinje važan.

laktobacili u sastavu hrane za mačke - vrlo neobična komponenta. Dizajnirani su da podrže probavu vašeg ljubimca i osiguraju zdravu mikrofloru probavnog sustava. Također je vrijedno pripisati nedvosmislenim prednostima ove hrane.

Još jedna stvar koju valja napomenuti je sadržaj ruzmarina. Ovaj korov koristi se u skupim hranilištima kao prirodni konzervans i omogućava vam da vrlo dugo vremena držite hranu u izvrsnom stanju. Imajte na umu da osim soli i ružmarina, Petcurean nije dodao ništa što bi se moglo klasificirati kao konzervans. Ali potpuno bismo isključili sol - u prirodi je mačke ne jedu, a dobivaju je iz mesa.

Feed GO! za mačke: recenzije i mišljenja vlasnika

Zbog relativno visoke cijene, GO! Kod nas nije popularan među masama. Međutim, oni vlasnici koji su pokušali mačku prenijeti na ovu hranu često su zadovoljni rezultatom. Evo samo nekoliko recenzija koje smo pronašli na Internetu:

Sergej, vlasnik Don Sphinx Snickersa:

"Pokušali smo s velikom hranom - mačka ima probavne probleme i često je došlo do uznemirenosti. Naš veterinar nas je savjetovao da isprobamo kanadski GO, a kupili smo i paket hrane za osjetljive. Pa, što reći - sjajna hrana! Ne samo da je poremećaj nestao, već je i posluživanje hrana dnevno znatno se smanjila. Jedini negativni, naravno, cijena je. Nije svatko sebi dopustiti da stalno hrani svoju hranu takvom hranom. "

Olga Gurova, uzgajivačica britanskih mačaka:

"Kako nisam novak u zosferi, znam dosta o hranidbi. Nemam vremena pripremiti prirodnu hranu za svoj tim, pa ih uvijek hranim suhim hranom. Pokušavam kupiti visokokvalitetne, vremenski testirane marke. Kolege su savjetovale meso mesa GO 4. Kupio sam paket i Pokušao sam nahraniti svoje kućne ljubimce. Nekima se svidjela hrana, ali neki su počeli imati alergiju na hranu. Bila sam šokirana! Ali, veterinar nas je uvjeravao - zbog velikog postotka proteina nije prikladan za sve životinje. Dakle, individualne karakteristike tijela. "

Pokušali smo pronaći i mišljenje stručnjaka i otkrili smo da se kod gotove hrane za mačke recenzije veterinara gotovo uvijek svode na jedno: izvrsnu, cjelovitu hranu koja bi se trebala koristiti u svakodnevnoj prehrani. Rijetki su slučajevi kada se opazi pojedinačna netolerancija na neki sastojak, a samo tada GO hrana možda nije prikladna za mačku.

Cijene za hranu GO!

Trenutačnu cijenu hrane i hranu možete pogledati ovdje:

Cijene ove hrane, iskreno, "zagrizite". Evo približnih cijena za danas:

GO! DNEVNA OBRANA SA PILICIMA:

 • 23 kg - od 220 rubalja.
 • 82 kg - od 1380 rub.
 • 63 kg - od 2060 rubalja.
 • 26 kg - od 3200 rub.

GO! OSJETLJIVOST + SJAJ s kosom (za osjetljive):

 • 23 kg - od 235 rub.
 • 82 kg - od 1460 rubalja.
 • 63 kg - od 2460 rubalja.
 • 26 kg - od 3800 rub.

Nadamo se da ste iz naše recenzije naučili puno korisnih stvari i svakako preporučili GO hranu! kao sjajna alternativa bilo kojem drugom super premium premiju, pa čak i holističkoj klasi!

Pogledajte video: PROBLEMI S MAČKOM (Studeni 2019).

Loading...