Pronature mačja hrana

Hrana za mačke Hrana za životinje napravljena je u kanadskoj tvornici koristeći visokokvalitetne sastojke, pažljivo odabrane kako bi se ljubimcu osigurali svi potrebni hranjivi sastojci. Marku Pronature proizvodi kanadska organizacija PLB International, koja proizvodi hranu za kućne ljubimce više od pedeset godina. Suha hrana se izrađuje pod budnim nadzorom veterinara koji prate poštivanje zahtjeva i standarda za sastojke i kvalitetu proizvoda.

U hranidbi zubaca koriste se samo prirodni sastojci, štetni okusi i boje potpuno su isključeni. Proizvode testiraju veterinari i prepoznaju se kao jedna od najboljih opcija za svakodnevnu prehranu. Sadrži širok izbor hrane za kućne ljubimce različitih dobnih skupina koje imaju određene karakteristike tijela. Razmotrimo ih detaljnije.

Hrana za mačke Pattatur - raznoliki asortiman

Pod robnom markom Pronature dostupne su dvije linije proizvoda:

 • Original - premium
 • Holistic - proizvodi holističke klase, karakterizirani visokokvalitetnim sastojcima.

Svaki od redaka također je podijeljen u nekoliko vrsta, ovisno o namjeni i sastavu. Proizvod ne uključuje soju i kukuruz.

Original

Hrana za mačiće. Preporučuje se mladim životinjama čija je dob od 2 do 12 mjeseci, čije rastuće tijelo treba uravnoteženu prehranu s visokim sadržajem korisnih sastojaka. Napravljen je na bazi pilećeg mesnog brašna, sadrži 30% proteina i 20% masti. Sadrži potreban skup vitamina (A, D, E), minerala i hranjivih sastojaka (kalcij, fosfor, magnezij, taurin itd.)

Hrana za odrasle mačke. Preporučuje se kućnim ljubimcima od 1 godine do 10 godina. Posebno uravnoteženi kako bi održali kondiciju i zdravu za odrasle mačke. Sadrži 28% proteina i 18% masti, raznih vitamina i minerala. Ima tri ukusa: „piletina“, „mesna fiesta“ i „morski užitak“.

Za neaktivne i starije mačke. Preporučuje se kućnim ljubimcima čija dob prelazi deset godina. Ovaj proizvod uključuje prehrambene komponente potrebne za održavanje izvrsnog zdravlja, vitalnosti i dobrog izgleda tijekom ovog razdoblja. Hrana uključuje 27% proteina i do 13% masti.

Pronature holističke

 • Hrana za mačke Potpisi Holistic - proizvodi koji pripadaju najvišoj klasi "holistički". Ova vrsta hrane koristi se u elitnim rasadnicima za čistokrvne životinje. Izrađena je od proizvoda najviše kvalitete, pogodnih za prehranu ljudi. Kako bi se spriječile razne bolesti, uključuje povrće i bobice, vlakna, vitamine.
 • Hrana za mlade mačke od 2 mjeseca do godinu dana, s piletinom i slatkim krumpirom. Proizvod uključuje svježe i sušeno pileće meso, kao i brašno od haringe, što doprinosi pravilnom razvoju mozga. Krompir uključuje veliku količinu beta karotena, što pozitivno utječe na imunitet životinje, a med je izvor ogromnog broja vitamina i korisnih sastojaka. Veličina i oblik granula prilagođeni su strukturi i karakteristikama zuba mladih životinja i omogućavaju gladak prijelaz s majčinog mlijeka na čvrstu hranu.
 • Hrana za kućne mačke s smeđom rižom i atlantskim lososom. Preporučuje se od 1 godine. Glavni sastojci su atlantsko meso lososa i dehidrirana piletina. Smeđa riža uključuje veliki broj korisnih komponenti, uključujući B vitamine i vlakna, što doprinosi normalnom funkcioniranju probavnog trakta. Avokado sprječava nastanak bolesti povezanih s dobi i kardiovaskularnim bolestima, a grčki Fenugreek kontrolira razinu šećera i kolesterola, pa se ova hrana preporučuje životinjama oboljelim od dijabetesa. Pogodan je i za mačke tijekom dojenja.
 • Hrana bez zrna s patkom i narančama za odrasle mačke. Pogodno za životinje starije od jedne godine. Glavni sastojci ove hrane su svježa patka i sušeno pileće meso. Kamilica ima protuupalni učinak, aloe poboljšava probavni sustav, pa se ova suha hrana Mačkama preporučuje životinjama koje pate od opstipacije. Naranča djeluje kao izvor velikog broja raznih vitamina i pomaže u jačanju imuniteta kućnih ljubimaca.
 • Za kućne mačke s puretinom i brusnicama. Preporučuje se životinjama od 1-10 godina. Glavna komponenta proizvoda je svježa puretina. Brusnice su bogate vitaminom C, đumbir ima antioksidacijska i probavna svojstva, a cimet je koristan za dijabetes.
 • Senor. Hrana za starije mačke i neaktivne kućne ljubimce, s oceanskom bijelom ribom i kanadskom divljom rižom. Preporučuje se životinjama starijim od 10 godina. Glavni sastojci ovog proizvoda su bijela riba, ona također uključuje ljuske rakova, male škampe, zelene dagnje. Hrana ima nizak udio masti zbog uporabe dijetalnog maslinovog ulja (do 12%), a idealno pomaže u održavanju optimalne težine, sprječavajući pretilost. Riža je bogata vlaknima i vitaminima grupe D, a bobice borovnice poboljšavaju probavni sustav i djeluju kao snažan antiseptik.

Prednosti i nedostaci suhe hrane

Prednosti Pronature Original

Prednosti Pronature Original hrane uključuju dobru kvalitetu, koja odgovara premium klasi, u kombinaciji s prihvatljivim troškovima za njegovu razinu. Ovi feedovi dostupni su u prikladnim paketima, čija je približna cijena:

 • 2,72 kg - od 1100 p.,
 • 5,44 kg - od 2100 p.,
 • 20 kg - od 5400 str.

Takvu hranu možete kupiti u specijaliziranim trgovinama za kućne ljubimce. Također, proizvodi se prodaju u brojnim mrežnim trgovinama.

Glavna prednost hrane je upotreba prirodnih sastojaka. Hrana za mačke ima uravnoteženu količinu proteina i masti, a uključuje i korisne sastojke - taurin, ekstrakt juke, sušene brusnice itd. U hranidbi nema arome ili pojačivača ukusa.

Raznolikost vrsta omogućuje vam odabir hrane za mačke različitih dobnih skupina.

Nedostaci mačje hrane

Nedostaci uključuju samo cijenu koja nije dostupna svim vlasnicima mačaka.

Pronatura holističke prednosti

O mačjoj hrani Putovi Holistički pregledi veterinara su najpozitivniji. Proizvođač koristi najkvalitetnije sastojke za svoju proizvodnju, a tijekom proizvodnje proizvodi prolaze kontrolu kvalitete.

Hrana pozitivno utječe na zdravlje životinja, njihovu aktivnost i izgled. Pogodno za hranjenje životinja s raznim zdravstvenim problemima i pretjerano osjetljivim probavnim sustavom. Sastav je uravnotežen, uključuje veliki broj minerala, proteina i vitamina.

U hranidbi se koriste samo prirodni okusi, a ružmarin se koristi kao konzervans.

Hranu za mačke Holostik Nature možete kupiti u raznim internetskim trgovinama uz dostavu na kućnu adresu.

Kontra pronatura holistički

Kao minus, možete istaknuti visoku cijenu. Sadržaj pepela u proizvodu je 9%, dok njegova preporučena količina ne smije biti veća od 7%. Također je minus prisutnost kvasca u sastavu, što kod nekih kućnih ljubimaca izaziva uznemireni želudac i celulozni prah.

Sastav hrane za mačke

Razmotrite sastav stočne hrane za životinje Cat Cat, proučavajući proizvode iz svake linije izvornog i holističkog.

Pronature Original za odrasle mačke uključuje pileće meso, pivo rižu i okrugli ječam. Sadrži sušenu repu, brusnice, timijan i ružmarin, laneno sjeme, kvas, taurin, cikoriju, sol. Hrana je bogata korisnim komponentama, koje uključuju skup esencijalnih vitamina, riboflavin, manganov oksid, folnu kiselinu, natrijev selenit i mnoge druge. Hrana uključuje 28% bjelančevina, 18% masti, do 3,5% vlakana, do 8% pepela.

Hrana Holistic s patkom i narančama. Kao komponente mesa glavni sastojci su patka i suha piletina. Ovaj proizvod ne sadrži žitarice. Također uključuje brašno od haringe, zelene dagnje, sušeni krumpir, pileću mast, sušenu naranču, pulpu od rajčice, jabuke i repe i sušena jaja. Hrana sadrži veliki broj sastojaka koji su izvor minerala i vitamina - kvinoja, kamilica, sjeme anisa, juka i ekstrakt zelenog čaja, aloe vera, kurkuma, cvjetača i mnogi drugi. U hrani 33% proteina i 22% masti.

Trenutačnu cijenu hrane i hranu možete pogledati ovdje:

Recenzije za Pronature mačja hrana

Recenzije o hrani za mačke Pronature prilično su raznolike. Kod nekih je kućnih ljubimaca potpuno zadovoljan, dok drugi imaju neke pritužbe na njega. Na Internetu se mogu pronaći sljedeće poruke:

Naša je mačka prilično izbirljiva prema hrani: ne želi jesti prirodne proizvode, a mnoga suha hrana koju smo probali, iako je jela, imala je malo apetita. Jednom je odlučila kupiti hranu za prirodu, a kućni ljubimac je vrlo dobro reagirao na njega. Mačka je sretna, sve je u redu sa stolicom, osjeća se dobro. I napokon smo riješili problem s hranom. Dok završimo prvo pakiranje, no planiram naručiti još.

Naprotiv, još jedna mačka nije voljela hranu:

Odmah sam nabavio prosječni paket hrane Pronatura i, kako se ispostavilo, to sam učinio uzalud. Nisam baš volio vrstu hrane, ali mačka je nije jela Može progutati nekoliko granula i ogladnjeti. Pokušao sam ih sipati u mokru hranu - odbija jesti u potpunosti. Možda s jedne strane takva mačja reakcija ukazuje na to da proizvođač zapravo ne koristi kemikalije koje privlače životinje. Ali ni ova hrana za kućne ljubimce nije odgovarala ni našem ljubimcu.

Prenature holističke recenzije hrane uglavnom su pozitivne. Evo što o njemu govori vlasnik mačke sfinge s alergijama:

... Naša mačka ispostavila se užasnim alergijom i bila je "obasjana" gotovo svakom hranom - od prirodne do konzervirane hrane i suhe hrane super-premium klase. Odlučili smo jednog dana isprobati Holostik obrasce i nismo se varali - konačno smo se uspjeli zaustaviti na tome. Čini mi se. On nema nedostataka - hrana lijepo miriše na ribu (a mi smo je uzeli sa lososom), njezin je sastav savršen, peleti su praktične veličine. Mačka je oduševljena i vrlo zadovoljna novom hranom.

Recenzije veterinara o hrani za mačke mačaka također su općenito pozitivne, a mnogi stručnjaci preporučuju ih životinjama sa zdravstvenim problemima (poremećaji u gastrointestinalnom traktu, dijabetesu, bolestima genitourinarnog sustava), steriliziranim ili katedriranim kućnim ljubimcima.

Loading...