Mauricio mačja hrana

Nedavno se u trgovinama Dixie pojavila nova hrana za mačke Mauricio proizvedena u Češkoj. Cijele kriške u umaku ili žele dostupni su u steriliziranim paukovima u pakiranju od 85 g i 100 g i u limenkama težine 415 g. Tu je i suha hrana u obliku granula, pakirana u vrećice. Roba se prodaje zasebno i u setovima, a također se široko distribuira u zalihama. Posebno ekonomična je ambalaža od 100 grama.

Novi proizvod za saveznu mrežu

Hrana za mačke Mauricio razvijena je u Mildberry Digging posebno za lanac Dixie, ali recenzije proizvoda vrlo su kontroverzne. Uvođenje nove stočne hrane na rusko tržište uzrokovano je velikom potražnjom potrošača. Konkretno, u svibnju 2017. udio stočne hrane u prometu mreže iznosio je 25%, što je rekordan pokazatelj posljednjih godina. Tako je Mildberry uspio uspješno riješiti poslovni problem: staviti na tržište takve proizvode koji bi se mogli uspješno natjecati s poznatim robnim markama Kitekat, Chappi i Pedigree.

Proizvod ima različite okuse:

 • govedina;
 • kunić;
 • pile;
 • losos.

Pored proizvoda namijenjenih odraslim mačkama, linija uključuje Mauricio Steriliziranu hranu za sterilizirane životinje.

Ovisno o težini paketa, cijena male vrećice Maurizio hrane varira od 12 rubalja. do 25 rub. Pauci se mogu čuvati u hladnjaku ili na sobnoj temperaturi. Kao što proizvođač navodi, proizvod se neće pokvariti ni na temperaturi od +35 okoC. Rok trajanja je 2 godine. Iako se proizvod pozicionira kao proizveden u Češkoj, pakiranje sadrži ruski barkod. Možda je hrana bila zapakirana i zapakirana u Rusiji.

Struktura

Na pakiranju piše da se hrana za mačke Mauricio sastoji od odabranih sastojaka, ne sadrži konzervanse i soju, jača imunološki sustav. Njegov sastav:

 • voda;
 • meso i mesne uzgajanje;
 • riblji dodaci i riblji proizvodi;
 • žitarice;
 • šećer;
 • vitamini (D3, E);
 • elementi u tragovima (cink, mangan, bakar, jod);
 • taurin;
 • biotin;
 • biljne komponente;
 • ekstrakti biljnih proteina.

Što se tiče postotka tvari, omjer 100 g proizvoda u konzervi je sljedeći:

 • 82 posto vlage;
 • 8 posto sirovih bjelančevina;
 • 4,5 posto masti;
 • 2 posto sirovog pepela;
 • 0,3 posto sirovih vlakana.

Čini se da ova hrana sadrži sve potrebne sastojke za zdravlje mačke: sjajnu dlaku, glatku kožu, oštar vid. Konkretno, mala količina proteina prije je pozitivna, a ne negativna točka, jer višak ove komponente izaziva probleme s bubrezima kod mačaka. Ali mnoga su pitanja uzrokovana mesnim uzgajanjem, žitaricama i šećerom.

Što se tiče prve, obično ova formulacija govori o sirovinama ne baš visoke kvalitete. Ako uzmete vrećice govedine, tada izravno govedine sadrže samo 4%. Obično to nije meso, već pluća, kosti i ostale uzgajaonice.

Kvalitetna hrana za životinje u pravilu ne sadrži žitarice, pošto su jaki alergeni, pa ih stoga ne prepoznaju svi četveronožni kućni ljubimci. A šećer za mačke je uglavnom štetan. Također nije potreban kao aditiv za okus, jer mačke ne peru slatkiše. Također u ovom proizvodu sadrži vrlo malo minerala.

Dakle, možemo zaključiti da Maurizio nije premium hrana, već ekonomska klasa. Zapravo, to potvrđuje njegovu vrijednost. Da, i sama ambalaža za premiju ne vuče se ni na koji način, jer je učinjeno prilično nepažljivo: natpisi su bili loše probijeni, neki su izbrisani, zbog čega je nemoguće u potpunosti pročitati podatke. Za razliku od skupih paketa hrane, na poleđini Mauricio vrećica ne postoji duplicirana formulacija

Recenzije potrošača

Neke mačke vole hranu Mauricio. To se uglavnom odnosi na one životinje koje su navikle jesti Whiskas i Kiteket. Rado jedu porciju. Ostali, prema vlasnicima, sumnjaju u njega, međutim, kao i u sve novo. Drugi ga, navikli na skuplje hranjenje, jednostavno odbijaju.

Elena, ljubavnica mačke-mestizo

"Vidjela sam Dixie u trgovini i odlučila kupiti novu hranu za svog ljubimca Mauricio u paucima. Odabrao sam okus s govedinom. Moja mačka se svidjela. Jeo je i lizao zdjelu. Želim mu pokušati dati vrećice s drugim okusima. "

Andrey, vlasnik dvije siamske mačke

"Moje su životinje izvrsne u hrani. Odlučio sam ih počastiti nečim novim i kupio sam Maurizio hranu u trgovini Dixie. Dao sam izjavu da je to češki proizvod, a sastav se činio dobrim. Dao sam hranu mačićima, ali one nisu jele. Morao sam nahraniti svi u dvorišnim mačkama. Jeli su ga s užitkom. "

Anna, ljubavnica sterilizirane mačke

"Nedavno sam naišla na mokru hranu za sterilizirane mačke Maurisio, Nikada ga ranije nisam kupio, pa sam za početak pažljivo proučio sastav. Činilo mi se da ne odgovara premium klasi, jer sadrži malo proteina. Na vlastitu je opasnost i rizik svoje drage hrane hranom. Dao sam malo, pojela je sve. Dat ću povremeno, za promjenu. Unatoč razumnoj cijeni, ne usuđujem se mačka prenijeti u potpunosti na ovu hranu. "

Pregledi veterinara

Budući da hrana za mačke Mauricio nije široko rasprostranjena, nisu je susreli svi veterinari. I oni koji znaju za njega, također ne mogu dati jednoznačno pozitivne ili negativne kritike o tome kako ta hrana utječe na zdravlje kućnih ljubimaca.

Ipak, stručnjaci ne preporučuju njegovu upotrebu kao glavnu dijetu. Suha ili konzervirana mačja hrana Mauricio možete vašem ljubimcu davati povremeno kad želite raznolikost stola vaše mačke.

Nikolaj, liječnik veterinarske klinike:

"Ne mogu dati konačan odgovor na pitanja kupaca o Mauriciovoj hrani, jer se na našem tržištu pojavila nedavno i nema podataka o njenoj stalnoj uporabi. Ali sudeći po sastavu, mogu reći da ne donosi premium. Ne bih preporučio korištenje njega za redovito hranjenje. "

Tatyana, veterinarka s 5 godina iskustva:

„Feed Mauricio sastav nije premium. Isto tako, ne mogu reći da je uravnotežen. S tim u vezi, ne preporučujem potpuno prenošenje mačaka na to. Ako se kućnim ljubimcima sviđa, može se dati povremeno ako nisu alergični na žitarice koje sadrži. "

Pogledajte video: El Salvador War Documentaries (Veljača 2020).

Loading...