Društvena mreža za pomoć mačkama

U Europi se pojavila društvena mreža koja pomaže beskućnim mačkama da pronađu brižne vlasnike. Zove se Socialcatwork. Dok se internetski projekt razvija, uskoro obećava ulazak u međunarodnu arenu.

Ciljevi projekta

Osnivači novog internetskog resursa su web dizajner Daniel Mayer i veterinarka Karina Pap. "Problem uličnih mačaka vrlo je relevantan za Europu. Želimo okupiti ljude koji nisu ravnodušni prema sudbini mačaka u nepovoljnom položaju. Naša web stranica kreirana je u tu svrhu", kaže Daniel.

Načela društvene mreže

Socialcatwork će biti dostupan korisnicima pametnih telefona. Registrirati se lako i brzo. Pronalazač mačke postavlja kratki opis brkova u svoj osobni račun: fotografiju životinje, starost, pasminu, zdravstveno stanje, temperament. Svi će korisnici vidjeti te podatke.

Glavni cilj Socialcatwork-a je staviti što više mačaka u dobre ruke.

Svaka je pomoć korisna životinjama. Volonteri kupuju suhu hranu za odjeće za bala, cijepljuju ih, traže privremene čistke za purice. Kreatori resursa namjeravaju aktivno uključiti u suradnju veterinare, zagovornike dobrobiti životinja i ljubitelje običnih mačaka. I korisnici interneta rado doniraju novac za ovaj dobrotvorni projekt. Sakupljanje sredstava završit će 2. veljače 2016. Ako organizatori uspiju prikupiti potreban iznos, stranica će raditi u cijelosti.

Korisnici društvenih mreža moći će odabrati krznenog kućnog ljubimca koji će njihov dom ispuniti radošću.

Prijevod Ryndina O. V.

Pogledajte video: Pogledajte zašto je ovaj video imao preko dva miliona pregleda na društvenim mrežama. . (Listopad 2019).