Kategorija: Hrana za pse

Kategorije hrane za pse

Moderni vlasnici pasa sve više koriste gotove industrijske stočne hrane za prehranu svojih kućnih ljubimaca. Ali odabir najprikladnije opcije nije tako jednostavan. Uostalom, morate uzeti u obzir ne samo vrstu hrane i životinjskih značajki, već i niz drugih nijansi, na primjer, kategoriju hrane za pse, jer je ona jedan od odlučujućih čimbenika u pitanju kvalitete hrane.
Hrana za pse
Hrana za pse
Trudnoća i hranjenje potomstva mlijekom su vrlo važna razdoblja života ne samo za ljude, već i za životinje. Hranu za dojeće pse potrebno je posebno pažljivo odabrati jer ona mora zadovoljiti sve potrebe tijela četveronožne majke. Danas u trgovinama za kućne ljubimce postoji veliki izbor različitih namirnica za trudne i dojeće pse, a sve pripadaju Super-premium klasi.
Hrana za pse ekonomska klasa
Hrana za pse ekonomska klasa
Hrana za pse ekonomska klasa - lideri u prodaji u Rusiji. Pogledajmo razloge uspjeha, ima li štete od njih, razgovarat ćemo detaljno o sastavu, vrstama i popisu proizvođača. Pred svakim vlasnikom psa, posebno ako je ovo prvi kućni ljubimac, postavlja se vrlo važno pitanje: kako odabrati pravu prehranu za svog ljubimca ili koju hranu je bolje odabrati?
Lajanje glave pasa hrana
Lajanje glave pasa hrana
Hrana za lakiranje glave spada u klasu holističkih, a zbog visoke kvalitete uživa sve veću popularnost u Rusiji. Pet Food UK Ltd sa sjedištem u Velikoj Britaniji odgovoran je za proizvodnju proizvoda. Lajanje glave je hrana za pse europske kvalitete, koja se proizvodi u skladu sa svim modernim standardima i zahtjevima.
Biomill hrana (Biomill) za pse
Biomill hrana (Biomill) za pse
Proizvodi takve zemlje kao što je Švicarska, prilično su rijedak i egzotičan gost na tržištu proizvoda za kućne ljubimce naše zemlje. Jedan od njih je zaštitni znak Biomill, poznat uglavnom po hrani za pse. Oslanjaju se na proizvodnju ekološki najkvalitetnijih proizvoda, jer je Švicarska jedna od rijetkih zemalja u Europi u kojoj je upotreba GMO-a potpuno zabranjena, uključujući ovaj moratorij koji se odnosi i na industriju hrane za kućne ljubimce.
Arden Grange hrana za pse
Arden Grange hrana za pse
U potrazi za dobrom i kvalitetnom hranom za svog kućnog ljubimca, većina vlasnika sklona je industrijskoj prehrani strane proizvodnje. Međutim, čak i među njima treba vrlo pažljivo birati i proučavati skladbe, jer puki izrazi „izrađeni u Kanadi, Europi ili SAD-u“ ne garantuju da je sadržaj paketa stvarno najkvalitetniji.
Hrana za pse Bosch
Hrana za pse Bosch
Hrana za pse Bosch je serija super premium hrane njemačke tvrtke Bosch Tiernahrung GmbH & Co. Danas ćemo detaljno analizirati sastav hrane, raspon, cijene, kao i recenzije vlasnika pasa i veterinara. O proizvođaču Ovaj proizvođač nadaleko je poznat europskom kupcu i zauzima vodeću poziciju na njemačkom tržištu hrane za životinje.
Bozita (Bozita) hrana za pse
Bozita (Bozita) hrana za pse
Nitko neće tvrditi da je glavni faktor potreban za pun i zdrav život psa njegova prehrana. Moderna industrija uzgajivačima nudi mnoge gotove dijete dizajnirane posebno za kućne ljubimce, uzimajući u obzir njihove karakteristike, način života i potrebe. Danas ćemo temeljito proučiti hranu za pse Bozita: učimo iz čega se proizvodi, koji asortiman nudi kupcu, a ujedno i najvažnije - je li ova hrana korisna za kućne ljubimce?
Hrana za pse Brit Care
Hrana za pse Brit Care
Na policama trgovina za kućne ljubimce pojavila se hrana za pse Brit Care zahvaljujući britanskoj tvrtki Brit - Vafo Praha s.r.o. Ova je tvrtka prilično mlada, ima nešto više od 20 godina, ali vrijedi konkurencije, kao renomirani europski brendovi, te kanadski ili američki proizvođači hrane za kućne ljubimce.
Četiri šape za pse
Četiri šape za pse
Ljubitelji pasa uvijek su suočeni sa zadatkom odabira najprikladnije hrane za svog kućnog ljubimca. Okrećući pogled na gotove suhe jelovnike, mnogi pokušavaju pronaći sredinu između cijene i kvalitete proizvoda, pa su često skloni dijetama premium segmenta. Jedan od predstavnika premium klase, o kojem će biti riječi u ovom članku, je suha hrana za pse Club Four Paws, koja je nakon rebrandinga dobila novo ime - Club 4 Paws.
Dilly hrana za pse
Dilly hrana za pse
Dillyjeva hrana pripada segmentu ekonomije, a glavni sastojak takve hrane za kućne ljubimce nije meso, već žitarice. Spojevi se proizvode u Altajskom teritoriju, u postrojenju "Aleiskzernoprodukt". Koje su karakteristike pseće hrane "Dilly" i kakva su mišljenja o sastavu proizvoda koji kupci imaju?
Hrana za pse Fest Choyce (1. izbor)
Hrana za pse Fest Choyce (1. izbor)
Hrana za pse Fest Choyce (1. izbor) jedna je od najpopularnijih industrijskih namirnica za pse iz super premium segmenta. Danas ćemo vam detaljno reći o tome: analizirat ćemo sastav hrane, raspon, cijene i recenzije vlasnika i veterinara. O proizvođaču Robna marka 1st Choise (Fest Choys) predstavlja dijete tvrtke PLB International Inc., kanadske tvrtke za hranu i pse i mačke.
Belcando hrana za pse
Belcando hrana za pse
Hrana za pse Belcando (Belcando) - jedan od predstavnika super premium kategorije hrane za pse. Kada je u pitanju hranjenje životinja gotovom industrijskom hranom, vruće rasprave među ljubiteljima pasa odmah se rasplamsavaju, a svaka strana spremna je dati puno argumenata u korist svog stajališta.
Hrana za pse Cezar (Cesar)
Hrana za pse Cezar (Cesar)
Relativno nedavno se na televizijskim ekranima u zemlji pojavila reklama koja promiče masu hrane za pse Cesar. Kakva je to hrana i trebaju li uzgajivači pasa na nju obratiti svoju pažnju? Pogledajmo pobliže ovaj problem. Dijelit ćemo s vama svoja zapažanja o sastavu hrane, asortimanu, cijenama i pregledima vlasnika životinja i veterinara.
Darcy hrana za pse
Darcy hrana za pse
Među uzgajivačima nedavno je hrana za pse Darcy postala sve popularnija. Ovo je domaća hrana koja po svojim karakteristikama i kvaliteti nije inferiorna poznatim svjetskim proizvođačima, - u svakom slučaju, proizvođač to kaže. Proizvođač Vlasnik ove marke hrane je ruska tvrtka Pet-Continent, koja je već dobro poznata u krugovima domaćih uzgajivača kućnih ljubimaca.
Hrana za pse ABBA
Hrana za pse ABBA
Hrana za pse ABBA smatra se premium hranom i sastoji se od 70% prirodnog mesa. Prednost ove linije za hranjenje je njegova svestranost. ABBA je pogodna i za male Yorkove i za zdrave St. Bernards. Proizvođač Države podrijetla ove hrane su Nizozemska i Njemačka. Europa poznaje poslastice za pse ABBA već 82 godine.
Hrana za pse Hills (Hills)
Hrana za pse Hills (Hills)
Nije pretjerano reći da je hrana za pse Hills jedan od najpoznatijih proizvoda za hranu za kućne ljubimce, ne samo u Rusiji, već i u cijelom svijetu. Prvi put su se u našoj zemlji ove dijete prodavale prije otprilike 20 godina i od tada su stekle ogromnu količinu pregleda kupaca i veterinara.
Hrana za pse Akana (Acana)
Hrana za pse Akana (Acana)
Hrana za pse Akana (Acana) živopisan je primjer kako točno pregledi uzgajivača pasa osiguravaju popularnost branda u našoj zemlji, a ne agresivno opsesivno oglašavanje. Pojedinosti o proizvođaču Ovu je marku prije 30 godina stvorila kanadska tvrtka Champion Petfoods koja se nalazi u najvećem poljoprivrednom području Kanade - u regiji Alberta.
Gina hrana za pse
Gina hrana za pse
Raznolikost hrane u segmentu super premija ne bi bila potpuna bez hrane za pse Gina, čiji su pregledi već odavno primjer visokokvalitetne i relativno jeftine prehrane za reponirane sve veličine i pasmine. Mnogi potrošači pogrešno vjeruju da se radi o uvezenoj hrani, što znači da će njezin trošak teško pogoditi novčanik.
Forza hrana za pse (Forza 10)
Forza hrana za pse (Forza 10)
Uz svu stočnu hranu koja se danas proizvodi u svijetu, marka Forza 10 - super premium hrana za pse proizvedena u Italiji. Prema proizvođaču, svi obroci ove marke proizvedeni su isključivo od prirodnih proizvoda, a svi životinjski proteini dobiveni su neintenzivnim stočarstvom.
Hrana za pse Profine
Hrana za pse Profine
Namirnička hrana za pse relativno je nova za rusko tržište, o čemu u mreži praktički nema podataka, a prodavači u trgovinama mogu reći malo. Proveli smo pregled hrane s aspekta kao što su raspon, sastav hrane, cijene i naravno preglede vlasnika pasa i veterinara.