Kategorija: Hranjenje mačaka

Kako hraniti mačku sa zglobovima

U većini slučajeva bolesti zglobova kod mačaka pojavljuju se u starosti. Kod čistokrvnih mačaka oni se mogu osjećati nakon 7 godina, kod čistokrvnih mačaka - nešto kasnije. U nekim slučajevima, zglobne mačke mogu imati i mlađe mačke zbog slabe nasljednosti ili pretilosti. Posebna prehrana pomoći će poboljšati stanje životinje i produljiti njezin aktivni život.
Je li suha mačja hrana štetna
Je li suha mačja hrana štetna
Police supermarketa i trgovine za kućne ljubimce prepune su širokog asortimana hrane za mačke. Duga godina suha mačja hrana bila je lider u prodaji kao najpopularniji način prehrane kućnih ljubimaca. Iz pakovanja nam poručuju: "Hrana je uravnotežena, lako ih je hraniti, a izgleda da ih mačke vole."
3 mita o hrani za mačke
3 mita o hrani za mačke
Kažu da je pravilno odabrana prehrana jedan od glavnih uvjeta pravilne njege, koja osigurava dug (kažu da je oko 20 godina!) I sretan mačji život. Dugo se možete svađati oko korisnosti / štetnosti određenih proizvoda za zdravlje vašeg ljubimca. Istina je, kao i uvijek, negdje između.
Recenzije o Perfect Fit hrani (Perfect Fit)
Recenzije o Perfect Fit hrani (Perfect Fit)
Mačke se vrlo uvjetno mogu nazvati kućnim ljubimcima, jer su, za većinu vlasnika, oni sigurno članovi obitelji. Briga o vašem kućnom ljubimcu u mnogim se stvarima sastoji u organiziranju njegove zdrave prehrane, na primjer, mačjom hranom Perfect Fit, koja uz mačje sklonosti uzima u obzir i zdravstveno stanje životinje, njenu potrebu za elementima u tragovima i vitaminima, energetsku vrijednost hrane i ostale opće i pojedinačne čimbenike ,
Recenzije feeda Eukanuba
Recenzije feeda Eukanuba
Ako vas brine pitanje kako pravilno hraniti vašeg ljubimca, tada obratite pažnju na iskusne stručnjake. Teško je reći koja je dijeta prikladna za vašu mačku. Ali, ako se usredotočite na mnoga iskustva mnogih vlasnika kućnih ljubimaca, obratite pozornost na suhu hranu za mačke Eukanuba i recenzije o vlasnicima mačaka i veterinarima.
Recenzije hrane canidae (Canide)
Recenzije hrane canidae (Canide)
Prirodna ili suha hrana? Ovo pitanje smeta svakom vlasniku mačke. Iz vlastitog iskustva mogu reći da je kvalitetna suha hrana izvrstan izbor. Malo je vjerojatno da ćemo sami uspjeti pravilno sastaviti jelovnik za našu mačku. Stoga je vrijeme da saznate više o recenzijama o visokokvalitetnoj holističkoj hrani za mačke Canidae. Gledate granule i mislite koja je razlika, koje trebate uzeti?
Kako odbiti mačku od suhe hrane (viska, kitiketa)
Kako odbiti mačku od suhe hrane (viska, kitiketa)
Većina mačaka jednostavno voli drobljenje kroketa s hranom u bilo kojem trenutku. Stoga mačka treba odbiti od suhe hrane često postaje stresna. I jedna je stvar prilikom zamjene feeda želja vlasnika, a sasvim je drugačija kada je prijelaz na vlažnu hranu neophodna jer je prirodnija.
Pravila skladištenja za mokru i suhu mačju hranu
Pravila skladištenja za mokru i suhu mačju hranu
Pravilno skladištenje mačje hrane od velike je važnosti za zdravlje i dugovječnost vašeg ljubimca. Hrana koja se pravilno skladišti pruža životinji sve korisne tvari i dugo vremena zadržava njen okus i svježinu, što je važno i za održavanje zdravog mačjeg apetita. Skladištenje vlažne hrane Prije otvaranja ambalaže mora se čuvati na suhom i hladnom mjestu zaštićenom od izravne sunčeve svjetlosti.
Recenzije berkley mačke za hranu
Recenzije berkley mačke za hranu
Kako nahraniti mačku, vrijedi li dati konzerviranu i suhu hranu? Govoreći o kvaliteti hrane, želio bih spomenuti konzerviranu hranu za Berkeley mačke koja se odlikuje posebnim sastavom i ravnotežom. Konzervirana vlažna hrana proizvedena u Njemačkoj zaslužuje pažnju vlasnika mačaka, jer se već dokazala na izvrsnoj strani.
Recenzije o prehrani mačaka Nutra Mix
Recenzije o prehrani mačaka Nutra Mix
Da bi mačka bila u dobrom stanju i općenito o svom zdravlju, potrebno joj je osigurati pravilnu njegu, čiji je glavni dio prehrana. Izvrsna opcija uravnotežene prehrane za mačke je hrana za mačke Nutra Mix. Proizvodi premium klase, koji sadrže najkvalitetnije sastojke, testirani su i dokazano da hrane mačku od strane samih stručnjaka (komentari veterinara na Nutra Mix hranu za mačke su pozitivni).
Recenzije hrane za mačku Darling
Recenzije hrane za mačku Darling
Vrijedi li dati mačku hranu iz Purina zvanu Darling? U medijima se dosta raspravlja o ovoj temi, jer je upotreba hrane za mačke dvojbena, šteta je u mnogim slučajevima očita, a sastav čini da želite biti bolji. Hajde da ispravimo. Pod robnom markom Darling dostupne su dvije vrste mačje hrane: mokra i suha.
Recenzije o hrani za Josera za mačke
Recenzije o hrani za Josera za mačke
Odabir što kupiti svojoj voljenoj mački, trebali biste obratiti pažnju ne samo na slavu proizvođača, već i na sastav hrane i cijenu, što je važno za životinju i njezina vlasnika. Yozerina mačja hrana ima dobar cjelovit sastav, a njegova cijena (od 450 rubalja ili 140 grivna po paketu od jednog i pol kilograma) u potpunosti je u skladu s deklariranom kvalitetom.
Recenzije o Flatazor hrani za mačke
Recenzije o Flatazor hrani za mačke
Odabirom onoga što je za vašu mačku najbolje kupiti kao hranu koja je potpuno hranljiva, savjetujemo vam da obratite pažnju na hranu za mačke Flatazor proizvedenu u samoj Francuskoj. Sopral S.A. brinuo se o mačkama i psima. Pod ovom francuskom markom proizvodi se kompletna paleta hrane za životinje, i zdrava i sa bilo kakvim odstupanjima.
Naša ocjena (NM) o feedovima za mačke
Naša ocjena (NM) o feedovima za mačke
Mačić se pojavio u kući, a s njim se povećala i malo više problema oko sadržaja novopečenog člana obitelji. Naravno, najvažnije je okružiti malo simpatično stvorenje pažnjom i pažnjom, stvarajući sve uvjete za to (za prehranu i njegu). Prilikom odabira hrane za mačića postavlja se mnogo pitanja u vezi s njegovim izborom.
Recenzije feeda Animonda
Recenzije feeda Animonda
"Besser heute ein Ei als morgen ein Küchlein", kaže njemačka poslovica. U približnom prijevodu to znači: "Danas je bolje jaje nego sutra pita". Međutim, ako bi pristojnoj mački odmah ponudili jaje, pitu i kobasicu, čuli bi zadovoljno: "Sehr gut!". O njemačkom izborniku za mačke u obliku hrane Animonda razgovarat ćemo u ovom materijalu.
Recenzije hrane za mačke Grandorf
Recenzije hrane za mačke Grandorf
Kad se postavi pitanje odabira hrane za mačku, osoba se počinje gubiti među raznolikim predstavljenim paketima, sumnjajući što kupiti? Hrana za mačke Grandorf pokazala se svojom vrijednošću, jedinstvenom po neprocjenjivom sastavu i učinku na životinju. Ako pitate veterinara da li je vrijedno dati ovu punokrvnu suhu hranu svom ljubimcu, čut ćete pozitivan odgovor, jer proizvođači ove marke stvarno posvećuju posebnu pozornost proizvodnji njihovih proizvoda.
Unaprijed recenzije feeda
Unaprijed recenzije feeda
"Koto je turistički, vidite!" Doista, ponekad vaša mačka pokazuje cijelom svojom pojavom da je takav konj kojeg nikad prije nije vidjela. Istina, ponuda da isprobate nešto novo, kućni tiranin može reagirati na osebujan način - na primjer, aktivno zakopavanje nekontrolirane hrane s šapom. Samo, molim vas, NIKADA ne recite svojoj mačići da je nemoguće sahraniti hranu zrakom, već samo odabrati hranu po ukusu vašeg ljubimca.
Recenzije hrane Jedite bez problema
Recenzije hrane Jedite bez problema
Ako želite da vaša mačka s užitkom jede praznu zobene pahuljice, uzimajući je za mljeveno meso, onda kupite crvene čaše za svoju mačku! A ako vam je ipak cilj pravilna prehrana, tada se upoznajte s hranom „Jedite bez problema“! Priča o hrani "Jedi bez problema" "Jedi bez problema" prvi je put stigla na police 2008. godine.
Prihvaća recenzije feeda
Prihvaća recenzije feeda
Dobro je biti voljena mačka. Ljubljeni, milovani i većina, naravno, neprocjenjiva. Debela, impozantna, lijena i ne radi ništa. Za vas - svi blagoslovi svijeta i ljubav majstora, za vas - najbolje mačke, skupi šamponi i elitna hrana. Samo jedan problem muči takva draga sudbina - to je problem izbora!
Feed Hunter Recenzije
Feed Hunter Recenzije
Ako se vrata hladnjaka noću zaljuljaju - nemojte se uznemiriti, možda je vaš četveronožni ljubimac krenuo u noćni lov! "Night Hunter" naziv je ukusnog bestselera ruske tvrtke ProdContractInvest. Povijest hranjenja Noćni lovac "Noćni lovac" stvoren je kao novogodišnji poklon za mačke i mačiće, a njegova premijera dogodila se točno u siječnju 2011.
Koja je pasmina mačaka u oglašavanju Shebe?
Koja je pasmina mačaka u oglašavanju Shebe?
Mačke vladaju svijetom i Internetom. Stoga ne čudi što oni postaju protagonisti popularnih crtanih filmova, pa čak i lica, točnije lica poznatih marki. Dakle, prvo je bila zvijezda mačka Boris iz reklame za hranu za Kitiket, a potom "viskozna" mačića. Sada su svi zainteresirani za pasminu mačaka iz oglasa Sheba s Evom Longorijom.